Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« Reply #45 on: Fri, 04 Dec 2009, 10:21 » |
|
da` hai mai bine in freedom, ca e aproape si e ieftin, nu ?
I'm in.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zander
Betzivan Jucaush
Baistruc
|
 |
« Reply #46 on: Fri, 04 Dec 2009, 14:14 » |
|
Questions. Ce se-ntampla daca nu ne strangem minimum de 9 ? Mai luam la pret mai mare ? Also, aconto cum si cand trebuie dat ? Alea 5 zile cand pica ? presupun ca 29 dec - 2 ian >
No, deci la pengu nu va convine.... mkay. O sa incerc sa mai dau azi de cineva sa-mi zica daca a rezolvat ceva pt rev. Aslo cheltuilei estimate pt varianta cu gura humorului - ~600-700 lei. 350 cazare + 100 tren + 150 lei bautura/mancare. Also extra distractii (ziceai de o partie de ski).... deci un ~700lei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wooptoo
Baistruc
|
 |
« Reply #47 on: Fri, 04 Dec 2009, 14:17 » |
|
E in Gura Humorului, la cateva minute de gara si de partia de ski (conform spuselor proprietarului).
I proclaim this... The mouth of lulz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
greedz
Baistruc
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #48 on: Fri, 04 Dec 2009, 14:47 » |
|
350 cazare + 100 tren + 150 lei bautura/mancare. Also extra distractii (ziceai de o partie de ski).... deci un ~700lei.
Am calculat al naibii de prost, am uitat complet tren. Pot sa spun maine daca pot sau nu, probabil ca nu. Nici n-am banii de a 2-a taxa inca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Septcore
»»───knee───►
Baistruc
|
 |
« Reply #49 on: Fri, 04 Dec 2009, 16:29 » |
|
so, pana la urma cine ar fi pt varianta cu Pengu?
@yosh, ne putem aduna sa mergem la ski la Azuga, tin minte ca am mers acolo pt o zi acu 2 ani si am cheltuit cam 50 lei (tren, inchiriat echipament, tigari etc), deci chiar daca am merge pt 3-4 zile tot ar fi destul de ieftin. And I'm up for it si sigur or sa mai vina oameni. Ca zici ca e ieftin la Gura Humorului, sunt perfect de acord cu tine, in comparatie cu preturile normale de rev, e mai ieftin. Dar in comparatie cu pretul normal pt 4 zile la munte totul costa dublu. Si asta neverminding pretul pt tren care e mult mai mare decat pretul pt un bilet pana la Azuga/Busteni. Si nu cred ca sunt singura care nu isi permite sa dea banii astia acum. La Pengu nu ar trebui sa dam bani pe cazare, desi e trenul scump, tot ar merita. Si poate o sa avem si zapada, fie ca da fie ca nu, tot avem varianta in care plecam la munte un pic mai tarziu. Cel mai important mi se pare sa fim intre prieteni si sa have fun si pt asta trebuie sa gasim o varianta unde sa putem toti sa mergem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« Reply #50 on: Fri, 04 Dec 2009, 16:36 » |
|
so, pana la urma cine ar fi pt varianta cu Pengu?
@yosh, ne putem aduna sa mergem la ski la Azuga, tin minte ca am mers acolo pt o zi acu 2 ani si am cheltuit cam 50 lei (tren, inchiriat echipament, tigari etc), deci chiar daca am merge pt 3-4 zile tot ar fi destul de ieftin. And I'm up for it si sigur or sa mai vina oameni. Ca zici ca e ieftin la Gura Humorului, sunt perfect de acord cu tine, in comparatie cu preturile normale de rev, e mai ieftin. Dar in comparatie cu pretul normal pt 4 zile la munte totul costa dublu. Si asta neverminding pretul pt tren care e mult mai mare decat pretul pt un bilet pana la Azuga/Busteni. Si nu cred ca sunt singura care nu isi permite sa dea banii astia acum. La Pengu nu ar trebui sa dam bani pe cazare, desi e trenul scump, tot ar merita. Si poate o sa avem si zapada, fie ca da fie ca nu, tot avem varianta in care plecam la munte un pic mai tarziu. Cel mai important mi se pare sa fim intre prieteni si sa have fun si pt asta trebuie sa gasim o varianta unde sa putem toti sa mergem.
SHUT UP WOMAN, GET ON MY HORSE!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skee
Coșcojemete
|
 |
« Reply #51 on: Fri, 04 Dec 2009, 16:49 » |
|
Cel mai important mi se pare sa fim intre prieteni si sa have fun Nope. Dacă asta voiam, ne strângeam dracu în Bucureşti undeva şi ne îmbătam. Toată ideea era să mergem undeva... idk, tematic. La munte, la săniuş, schi, futut melci şi bâzâit ca albina. Să sărbătorim revelionul, nu doar să "fim între prieteni". Ergo, la Timişoara nu vreau să merg pentru că e same ol' shit, ne strângem noi, suntem undeva în ceva subcartier al Timişoarei (sau comună sau ce căcat o fi) with the same nothing to do bullshit as usual. Pericolul e că s-ar putea să n-avem ce face nici la GH, bineînţeles, dar măcar sunt mai multe şanse să avem ce face acolo. M-am săturat de atitudinea asta de "distracţii tari pe bani puţini" şi "noi n-avem nevoie de nimic special, noi ne facem propria distracţie" - no we don't, we just get drunk and smoke more than usual. Dacă fac ceva de revelion anul ăsta, vreau să fac ceva special. I want to be entertained! double jew, triple nigger, de 4x femeie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« Reply #52 on: Fri, 04 Dec 2009, 17:03 » |
|
no we don't, we just get drunk and smoke more than usual. Dacă fac ceva de revelion anul ăsta, vreau să fac ceva special. I want to be entertained!
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Septcore
»»───knee───►
Baistruc
|
 |
« Reply #53 on: Fri, 04 Dec 2009, 17:08 » |
|
La Bucuresti nu ar merita, pt ca ar fi doar o noapte si e mai fun sa plecam pe undeva. La munte, ski/sanius etc, putem pleca dupa rev si putem sta mai mult. It's not that I don't want to go la Gura Humorului, pur si simplu nu imi permit sa imi dau toti banii pe 4 zile la munte. And I'm not the only one.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
greedz
Baistruc
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #54 on: Fri, 04 Dec 2009, 17:32 » |
|
Nope. Dacă asta voiam, ne strângeam dracu în Bucureşti undeva şi ne îmbătam. Toată ideea era să mergem undeva... idk, tematic. La munte, la săniuş, schi, futut melci şi bâzâit ca albina. Să sărbătorim revelionul, nu doar să "fim între prieteni".
Ergo, la Timişoara nu vreau să merg pentru că e same ol' shit, ne strângem noi, suntem undeva în ceva subcartier al Timişoarei (sau comună sau ce căcat o fi) with the same nothing to do bullshit as usual. Pericolul e că s-ar putea să n-avem ce face nici la GH, bineînţeles, dar măcar sunt mai multe şanse să avem ce face acolo.
M-am săturat de atitudinea asta de "distracţii tari pe bani puţini" şi "noi n-avem nevoie de nimic special, noi ne facem propria distracţie" - no we don't, we just get drunk and smoke more than usual. Dacă fac ceva de revelion anul ăsta, vreau să fac ceva special. I want to be entertained!
double jew, triple nigger, de 4x femeie
cool story bro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #55 on: Fri, 04 Dec 2009, 18:19 » |
|
Ce se-ntampla daca nu ne strangem minimum de 9 ? Mai luam la pret mai mare ?
nu conteaza cati ne strangem, pretul e pe vila, nu pe persoana. Also, aconto cum si cand trebuie dat ? n-a pomenit nimic de aconto. o sa intreb cand vorbesc data viitoare. @teo: daca tu reusesti sa mobilizezi revo ppl sa mearga la munte doar ca sa mearga la munte, iti dau o sticla de pepsi  but i kno that ain't gonna happen anytime soon  anyway. am fi 7 de pe forum: skee, yosh, rux, wooptoo, carmen, zander,teo (if they don't niggerjew out). mazu imi zice maine, dupa ce vorbeste cu sponsorii. ar mai putea venipoate mada, topo, mazu, ursulet & gf. (pe greedz nu e pus in lista ca vine doar 2 nopti -> doesnt help cut our expenses, da` il luam oricum  ) am vorbit cu gazda sa mai extinda putin deadlineu`, in speranta ca putem totusi sa ne strangem pt ceva diferit de "hai intr-o comuna aleatoare langa timisoara, bem si stam in cur"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Septcore
»»───knee───►
Baistruc
|
 |
« Reply #56 on: Fri, 04 Dec 2009, 19:22 » |
|
@yosh, eu stiu sigur ca ma mobilizez, macar pt o zi, perhaps even more la ski (always been a speed freak)  poate vine si zander si sigur mai sunt oameni care ar veni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wooptoo
Baistruc
|
 |
« Reply #57 on: Sat, 05 Dec 2009, 00:11 » |
|
anyway. am fi 7 de pe forum: skee, yosh, rux, wooptoo, carmen, zander,teo (if they don't niggerjew out). mazu imi zice maine, dupa ce vorbeste cu sponsorii.
Carmen is out. We broke up a week ago.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Septcore
»»───knee───►
Baistruc
|
 |
« Reply #58 on: Sat, 05 Dec 2009, 00:16 » |
|
You guys, incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios la varianta unui revelion la mare.. I mean, imagine, daca ar si ninge, cum ar fi sa ciocnim un pahar de sampanie pe plaja and look at the sea, la 12 noaptea. Si sigur putem gasi o vila/casa libera la un pret normal pe acolo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
greedz
Baistruc
◕ ◡ ◕