wooptoo
Baistruc
|
 |
« on: Sun, 11 Oct 2009, 00:27 » |
|
Skee a propus sa mai unim din sub-forumurile R, si mi se pare o idee buna, dar am zis sa ne sfatuim si cu poporul inainte. Mi se pare o idee buna pentru ca intre multe sub-forumuri nu exista o distinctie clara (de ex: intre software si internet, sau intre agora si random posts  ) Cam asa vrem sa facem: - News ramane
- Toate games -> GAMES!
- Hardware + Mobile, Multimedia & Gadgets -> Hardware & Gadgets
- Software + Internet -> Software & Internet
(servicii utile ramane separat) - Web dev -> Design & Development
- Muzica + Filme + Books + Arts & Crafts + Anime -> Media (KVLT)
- Concerte (de la muzica) + meets -> Meetings & Concerte
- Long live the spam + Agora -> Random posts
 - Forum games & polls ramane pt ca nu amesteca cu nimic
- The Janitor ramane
Notă: topicurile semnificative de pe fiecare sub-forum vor fi facute sticky Notă2: vor fi 3 categorii mari: Stiri (cu News), Bodega(cu mai toate sub-forumurile), Debara(the janitor redenumit). Pruteanu FTW Notă3: in sfarsit nu o sa ne mai poata acuza Mihai de la J ca i-am furat formatul forumului 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #1 on: Sun, 11 Oct 2009, 00:58 » |
|
Sounds good. Numa` sa faci backup inainte ca sigur o sa se strice ceva  Cat despre Mihai, screw him. Forumu` era asa cand a venit el pt ca asa-l organizasem noi, nu el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc
<3 penguins
|
 |
« Reply #2 on: Sun, 11 Oct 2009, 00:59 » |
|
Make it so !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wooptoo
Baistruc
|
 |
« Reply #3 on: Sun, 11 Oct 2009, 01:03 » |
|
Sounds good. Numa` sa faci backup inainte ca sigur o sa se strice ceva  already did 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skee
Coșcojemete
|
 |
« Reply #4 on: Sun, 11 Oct 2009, 01:14 » |
|
Long live the spam + Agora = Random Threads, care va conţine thread-ul Random Posts.  Denumirile fostelor subforums puse în descrierile noilor subforums, să ştim what went where, măcar până ne obicinuim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NSD
|
All in favor say AYE.
|
|
NSD
Te sparge la buci ™
Baistruc
|
 |
« Reply #5 on: Sun, 11 Oct 2009, 01:22 » |
|
All in favor say AYE.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skee
Coșcojemete
|
 |
« Reply #6 on: Sun, 11 Oct 2009, 01:25 » |
|
All in favor say AYE.
What? No, just vote "DA" on the poll above! Modern technology, man!  În paralel, căutăm o denumire relevantă pentru "Muzica + Filme + Books + Arts & Crafts + Anime". Până acum ne-am gândit la "Media", "kvlt", "Media şi cultură", "Pâine şi circ", "Varietăţi", "Entertainment"... sugestii?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
|
Pâine si circ suna misto
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #7 on: Sun, 11 Oct 2009, 02:31 » |
|
Pâine si circ suna misto 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wooptoo
Baistruc
|
 |
« Reply #8 on: Sun, 11 Oct 2009, 02:44 » |
|
Da, dar nu e o denumire potrivita. DE UNDE PROVINE EXPRESIA PAINE SI CIRC?
Din Roma antica. Scriitorul Juvenal (130 d.Hr.) a reprosat contemporanilor sai ca acestia nu mai cereau statului decat sa le umple burtile si sa le distraga atentia cu circenses (luptele gladiatorilor din arena) de la treburi mai importante.
Arts, crafts, books nu sunt chiar circ. Media şi cultură e mai ok, chiar daca sunt mai serios.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
|
Paine si cultura atunci ?
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #9 on: Sun, 11 Oct 2009, 03:58 » |
|
Paine si cultura atunci ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punkt
personal space invader
Baistruc
|
 |
« Reply #10 on: Sun, 11 Oct 2009, 06:19 » |
|
Media = Entertainment & ... somethin'... Media & Entertainment... dunno o_O
Media simplu nu e prea sugestiv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zander
Betzivan Jucaush
Baistruc
|
 |
« Reply #11 on: Sun, 11 Oct 2009, 13:18 » |
|
Vad ca sunt singurul care e multumit de actualul format. Heck, asa cum e acum cand vad ca se posteaza ceva stiu exact cam despre ce e vorba. Care ar fi avantajele schimbarii ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skee
Coșcojemete
|
 |
« Reply #12 on: Sun, 11 Oct 2009, 13:26 » |
|
OK, zic să desfiinţăm şi 'Forum games & polls'. Ce e la forum games zic să mutăm în viitorul Random Threads, oricum sunt vechi thread-urile şi n-or să se vadă în thread index, sunt efectiv în arhivă.
La polls avem câteva thread-uri interesante pe care propun să le mutăm în subforumurile aferente (Browser Wars, torrent client, microblogging => software & internet, thread-ul ăsta şi ăla cu CC licensing => Debara, restul la Random Threads).
Tot nu am nicio idee cum să numim "Muzica + Filme + Books + Arts & Crafts + Anime". Timpul liber? că na, ne uităm la filme, citim şi facem crafting în timpul liber, nu? Aaaaah donno.
@Zander: economie de spaţiu vertical. Consolidarea post-urilor care oricum sunt similare. Nu are sens să ţinem subforums pentru fiecare gen de jocuri, dat fiind faptul că liniile între genuri s-au estompat puternic şi că oricum nu avem un volum de thread-uri foarte mare. Ar avea sens să le ţinem aşa doar dacă am avea mulţi useri, interesaţi parţial de subiecte diferite, dar ăştia care sutem aici oricum citim TOT ce se postează. Prea multă taxonomie nu face decât să creeze confuzii. Practic, e prea complex aşa, simplificând categoriile simplificăm şi utilizarea forumului.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wooptoo
Baistruc
|
 |
« Reply #13 on: Sun, 11 Oct 2009, 14:19 » |
|
Are dreptate si Zander... ceea ce e enervant la formatul actual e ca trebuie sa faci mai mult browsing (ceea ce nu e neaprata o problema daca folosesti "Show unread posts since last visit.")... i'm not excited about this anymore 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skee
Coșcojemete
|
 |
« Reply #14 on: Sun, 11 Oct 2009, 15:03 » |
|
i'm not excited about this anymore  Era de aşteptat  . Chiar m-am mirat că ai cuplat la idee aseară. I still say we do it.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|