newsblog
Thu, 09 Feb 2012, 07:36 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Random monday news  (Read 965 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Skee
Coșcojemete

View Profile
« on: Mon, 23 Feb 2009, 15:55 »

Bună vedere în noua săptămână, ce bine că e luni, nu?. Ce se mai mişcă nou pe meleagurile revolushe:

» Miercuri 25 februarie se lansează Sins of a Solar Empire: Entrenchment, addon-ul pentru combinaţia de RTS şi 4X lansat acum un an. La IGN găsim trailerul oficial şi un preview bazat pe versiunea beta. Sumar, addon-ul se bazează pe partea de defensivă, permite construirea de star bases care protejează colonii şi altele.
Update: it's out!

» Tot miercuri se lansează Killzone 2, cea mai nouă capodoperă a consolei PlayStation 3. Jocul este un shooter SF, urmaşul Killzone-ului original de pe PS2 şi al Killzone: Liberation de pe PSP şi aparent ne va cuceri cu gameplay-ul realist, imersiv şi cinematic - wat? Jocul are deja scor de 92/100 pe Metacritic, review-ul GameTrailers este favorabil, iar jocul arată impresionant.

» Arată tare bine gameplay movie & trailer-ul Jumpgate Evolution, un nou MMO SF cu nave spaţiale, cu combat stil simulator (twitch-based) şi cu alte particularităţi. Beta signups are open. Freelancer MMO sau mi se pare mie?

» Anunţăm formarea ghildei de World of Warcraft Revolushii. Ghilda va activa pe Sylvanas, momentan e compusă din vreo 7 persoane, iar eu nu sunt persoana potrivită să raporteze despre WoW. Mai multe detalii în thread-ul dedicat.

» O semi-ştire meta: Revolushii şi-a schimbat hainele. Am renunţat la wordpress pentru prima pagină şi am creat un sistem de community-driven news (adică se iau topicuri din forum pe post de ştiri pe prima pagină, pi rumâneşte). Aşadar, oficialmente invităm potenţialii contribuitori să se înregistreze şi să participe la comunitatea noastră, dacă aceasta le este vrerea.

* revo_star.png (4.94 KB, 120x120 - viewed 137 times.)
« Last Edit: Thu, 26 Feb 2009, 21:15 by Skee » Logged
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc

Remember, remember, the Fifth of November

View Profile
« Reply #1 on: Mon, 23 Feb 2009, 16:03 »

tare. merge! love!

-le-
tot 0 comments scrie

edit//skee: prima pagină e cache-uită, se actualizează o dată la 20min.
« Last Edit: Mon, 23 Feb 2009, 16:15 by Skee » Logged
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc

Remember, remember, the Fifth of November

View Profile
« Reply #2 on: Mon, 23 Feb 2009, 18:36 »

pai... in 20 de minute pot sa ma fac supersaian si sa regret spusele marunte ce le-am postat cu 20 de minute in urma! omg!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines