newsblog
Tue, 07 Feb 2012, 13:46 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: We can haz CERF 2008  (Read 418 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zander
Betzivan Jucaush
Baistruc

View Profile
« on: Wed, 07 May 2008, 18:58 »

CERF

It's CERF time again. Azi s-o deschis, tot la Romexpo, tot cu 10 lei intrarea si tine pana pe 11 mai. In general e cam aceeasi Marie (ce e drept un pic mai slaba si reciclata) cu alta palarie. Ca tot adusei vorba: cred ca e al 3-lea an consecutiv cand vad masina-subwoofer. Neway, ce avem fain pana acum:

- Cursuri de fotografie moka la standul Nikon.

- Competitii de joace organizate de ESL (electronic sports league); azi fu de Track Mania, pe 8 e de "DotA", pe 9 de FIFA 2008 si pe 10-11 e marele maraton de... (se putea altceva ?) Counter Strike -> 24 ore de CS, pentru ceu cu adevarat pasionati. Tot la standul ESL azi era cola 0 la pret 0, nu stiu care era faza dar a prins bine.

Acum sa zic un pic si despre partile proaste/ciudate. Observ absenta a multor firme cunoscute. UltraPro de exemplu, nu are stand; nici RDS si lista poate continua. Pana la urma si spatiul ocupat e mai mic decat anul trecut (cel putin asa mi s-a parut mie), lipseste un etaj si 1/3 dintr-un pavilion. Oare de ce ...?

Alt fapt dezamagitor e ca nu prea am mai vazut ceva breathtaking, in genere sunt cam aceleasi chestii de anul trecut cu mici exceptii, dar prea mici ca sa ma simt impresionat.

Sa vedem cum o evolua...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines