newsblog
Wed, 08 Feb 2012, 14:59 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Vreau mobil nou  (Read 2063 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« on: Fri, 22 Aug 2008, 18:40 »

vrea un un telefon cu display mediu-mare, sms, gprs+java support for web surfing ocazional si atat. no other fancy stuff ( PTT, games, mms, built in -i will sit here in the menu and use all the space for nothing- features grin). kno anything like that?
« Last Edit: Fri, 22 Aug 2008, 22:04 by yoshi » Logged
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc

Remember, remember, the Fifth of November

View Profile
« Reply #1 on: Fri, 22 Aug 2008, 20:04 »

is this ok for ya
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x1-pictures-2246.php

?
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #2 on: Fri, 22 Aug 2008, 21:08 »

too fancy. nu vreau pda-phone si nici ceva uber scump. cu 450$ imi iau mai bine un HTC, imi plac mai mult grin

http://www.shopix.ro/produs-Sony-Ericsson-S500i_23761.html this caught my eye...ca-i verde & shiny & it slides grin ....and uuuu...animated background grin (green shiny stuff r love )
pacat ca nu il au vodafone ca sa mi-l iau cu puncte sad doar cosmote il are afaik
http://www.youtube.com/watch?v=jrhGWw5lIbw revyuu

motivele pt care vreau sa renunt la nokia 6234 meu sunt:
- s-a zgariat carcasa f tare si se vede greu - as putea sa iau carcasa noua but meh
- ugly interface
- mi-e mila de maica-mea ca are un mobil vai de curu` lui si vreau sa i-l dau ei pe asta ...chit ca pe ea n-o deranjeaza al ei
« Last Edit: Fri, 22 Aug 2008, 22:13 by yoshi » Logged
revenant
iz awesome
Baistruc

DAAAAH!!!

View Profile
« Reply #3 on: Fri, 22 Aug 2008, 23:16 »

meh odata cu  pc-ul mobilul e cea mai proasta investitie, just find it in a store play with it for 10 min and then spend your money on somth usefull
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #4 on: Fri, 22 Aug 2008, 23:17 »

meh odata cu  pc-ul mobilul e cea mai proasta investitie, just find it in a store play with it for 10 min and then spend your money on somth usefull
that could work grin numa` ca nu l-am vazut in showrooms sad m-oi duce la un cosmote or smth. also, media galaxy de exemplu le tine fara baterie so i can't see menus and shit :\
Obi SE ala e cam fugly, mai bine incerci un 6300 sau 6500.
Zander
Betzivan Jucaush
Baistruc

View Profile
« Reply #6 on: Sun, 24 Aug 2008, 14:38 »

Nokia 6120
http://vodafone.ro/personal/telefoane/nokia-6120.html

got symbian asa ca e bun si pentru inspirat la examene tongue

daca vrei ceva cu ecran mai mare (chit ca are aceeasi rezolutie) vezi cum gasesti un N73 (nokia); din pacate vodafone nu il mai are in oferta.
yoshi 6120 looks nice. n-am nevoie de symbian ca sa copiez. am nevoie de opera support pt asa ceva grin
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc

View Profile
« Reply #8 on: Sun, 24 Aug 2008, 15:11 »

ia-ti un Samsung Omnia:
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/255920.html
yoshi lol, not thx. i dont want little people on my desk
TimmY
Delicious Dreamer
Baistruc

View Profile
« Reply #10 on: Sun, 24 Aug 2008, 17:06 »

rofl ce prezentare smile)

yoshi mai bine nu'ti iei nimic grin
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #11 on: Mon, 25 Aug 2008, 02:10 »

yoshi mai bine nu'ti iei nimic grin
in cele din urma cred ca n-o sa-mi iau....da` na, i wanna have keep options open grin
4ad
] ConSătean [
Baistruc

... Decadence is Bliss ...

View Profile
« Reply #12 on: Thu, 22 Apr 2010, 12:47 »

Eu aveam Nokia 1110i. Cel mai tare telefon. A căzut de la etajul 7 pe ciment, nici nu s-a întrerupt convorbirea. Bateria ținea 8 zile, aveam semnal în pivnițe unde alții nu aveau etc.

Mi l-au furat. Nu înțeleg de ce ai fura un telefon pe care nu iei nici 10 lei. Dacă nu arunca cartela, îl răscumpăram eu mai scump decât cu cât a reușit el probabil să-l vândă.

Nu am găsit telefon monocrom și bun sad. La magazine se uitau urât la mine când le ceream așa ceva.

Am câutat pe net, și am găsit Nokia 1280 care pare demn de urmaș Nokia 1110i. Dar nu-l găsesc de cumpărat. Acum am un Nokia 1661 și suge enorm. Bateria ține numai 4 zile, calitatea audio e slabă, se aude încet, are difuzorul în partea din spate a telefonului, dar nu poți ține telefonul învers când vorbești pentru că microfonul suge și nu se mai aude ce spui. În schimb aud alții convorbirea! Snake Xenzia merge sacadat, nu se poate juca. Telefonul are lag incredibil când scrii mesaje și când umblii prin meniuri, tastatura e nașpa și se simte că se mișcă ceva în telefon.
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc

View Profile
« Reply #13 on: Thu, 22 Apr 2010, 13:42 »

umm... cre'ca si-a luat Yoshi telefon (AUGUST 2008 doomiiooooooooooooooooooooooooooooooooo oopt femeie!)

daca nu ia-ti Nokia 2700 Classic. E la oferta la reinnoire abonament spanac la vre-o 50 de lei.
4ad
] ConSătean [
Baistruc

... Decadence is Bliss ...

View Profile
« Reply #14 on: Thu, 22 Apr 2010, 13:45 »

E nașpa mă ăla. E același format și are aceeași tastatură ca Nokia 1661. Și e color. Păi ce-i poponăria asta? Eu nu port telefon color.
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines