newsblog
Thu, 09 Feb 2012, 07:18 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: EVE Online  (Read 6015 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cronos
the cron daemon

View Profile
« on: Thu, 14 Aug 2008, 10:15 »

Am inceput sa joc acum 2 seri acest joc, versiunea demo(am un trial de 21 de zile).
Jocul a aparut mai demult dar in timp am inteles ca a suferit modificari majore.
Desi la inceput am crezut crezut ca e doar o cioaca de joc totusi pare a avea potential.

Pana acum, primele impresii:
In mare ai o nava pe care o vezi 3-rd person view si pe care o comanzi.
Grafica imi place si daca va placut Sins of The Solar Empires sigur ar trebui sa-i dati o sansa acestui joc.
Learning curve-ul e greoi, inca mai am de invatat cum sa controlez interfata si nu numai.
Am inteles ca este singurul joc in care exista practic un singur "realm", toti in aceeasi lume, 14000 de jucatori online deodata am inteles ca este maximum atins, asta mi se mare destul de impresionant. Partea proasta din ce am citit ca in bataliile "epice" smile de cateva sute de nave intre corporatii a fost lag.
Am inteles ca gilda(corporatia) se comporta in mod democratic, se aleg prin vot conducatorii si deciziile...
O sa mai joc si o sa mai revin cu impresii.

yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #1 on: Thu, 14 Aug 2008, 10:39 »

Am inceput sa joc acum 2 seri acest joc, versiunea demo(am un trial de 21 de zile).
Jocul a aparut mai demult dar in timp am inteles ca a suferit modificari majore.
Desi la inceput am crezut crezut ca e doar o cioaca de joc totusi pare a avea potential.

Pana acum, primele impresii:
In mare ai o nava pe care o vezi 3-rd person view si pe care o comanzi.
Grafica imi place si daca va placut Sins of The Solar Empires sigur ar trebui sa-i dati o sansa acestui joc.
Learning curve-ul e greoi, inca mai am de invatat cum sa controlez interfata si nu numai.
Am inteles ca este singurul joc in care exista practic un singur "realm", toti in aceeasi lume, 14000 de jucatori online deodata am inteles ca este maximum atins, asta mi se mare destul de impresionant. Partea proasta din ce am citit ca in bataliile "epice" smile de cateva sute de nave intre corporatii a fost lag.
Am inteles ca gilda(corporatia) se comporta in mod democratic, se aleg prin vot conducatorii si deciziile...
way to ....review... a 5 year old game lots of us around here played grin
cronos
the cron daemon

View Profile
« Reply #2 on: Thu, 14 Aug 2008, 12:12 »

Nu de mult a aparut un patch mare.
Nu stiu ce aduce nou(se zice ca multe) ... de fapt eu nu stiu nici ce e vechi in el. smile
Da...inseamna ca v-ati plictisit rapid de el ca nu prea l-ati pomenit. smile

yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #3 on: Thu, 14 Aug 2008, 14:30 »

expansionu aduce new graphics si nu mai stiu ce. nimic major iirc.
de plictisit....nu m-am plictisit da` manca mai mult timp decat wow ca sa inveti ce si cum so i said fukit. e misto sa te uiti la peisaje cand zbori de colo colo tho grin
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc

<3 penguins

View Profile
« Reply #4 on: Thu, 14 Aug 2008, 17:02 »

Ha ha ha ha ha ... nu , e complet fals . De obicei se fac aliante, corporatiile mai mici au conducatori stabiliti de aliantele mai mari ... nimic nu este intamplator, spontan sau democratic. Este ca la servici, fiecare se mananca cu fiecare ... deciziile sunt luate aproape intodeauna pt bnefitul sau in dezavatajul cuiva sau a unui grup .
My advice : gaseste repede dupa ce termini tut o corporatie de playeri umani si stabileste-ti din timp ce vrei sa devii si axeaza-te pe latura aia . La inceput oamenii o sa te ajute sa iti gasesti un drum. Problema va fi atunci cand vei vrea sa parasesti corporatiile astea de start si sa te duci in 0.0 sa faci bani adevarati .
Eh u'll see .
@ yosh , eve nu mananca mai mult timp ca wow defapt poti juca eve si de la munca ( este un utilitar numit evemon cu ajut caruia iti administrezi skilurile fara sa fii conectat prin clientul de eve), skilurile tale cresc in timp ce esti offline . Oricum raidurile si alte cacaturi se planifica din timp si primesti mail cu cateva zile inainte.
Well good luck dude ... EVE este un joc misto doar ca necesita gandire si planificare .
ps : uite aici cel mai misto trailer pe care l-au scos astia de la CCP http://www.youtube.com/watch?v=3jOJR5Xauf0 are pe coloana sonora Black Sun Empire - Arrakis si a fost scos pt expansion-ul Kali . Oricum acum grafica s-a mai modificat un pic gratie lui Trinity( toate navele si statiile spatiale au fost remodelate in high poly si au schimbat sistemul de iluminare ) si se va mai modifica, cei de la ccp vor reface planetele, sistemul de particule ( nebule and shit ) si la sfarsit spatiul propriu zis.
« Last Edit: Thu, 14 Aug 2008, 17:50 by MuadDib » Logged
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #5 on: Thu, 14 Aug 2008, 19:52 »

mie unu mi s-a parut ca mananca mai mult timp....then again eu stateam sa ma holbez la planete si nebuloase cand faceam jump-uri de 20-30 minute grin
ce-mi place ...dar si displace e sistemul de skillup care-ti permite sa faci skills in timp ce esti logged off..da` nu-mi place ca sunt skills care dureaza 2-10 saptamani sa le faci neutral
punkt
personal space invader
Baistruc

View Profile
« Reply #6 on: Thu, 14 Aug 2008, 22:34 »

Poti sa inveti mai intai skills care iti maresc atributele ("Learning" & stuff) care micsoreaza timpul necesar pentru invatarea altor skill-uri... Adica... stai 2-3 saptamani pana inveti "Learning" (logic grin) & Co. (am uitat cum se numesc restul) dar apoi inveti mai repede ce ai nevoie pentru mining sau whatever you want to do ingame...
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc

<3 penguins

View Profile
« Reply #7 on: Thu, 14 Aug 2008, 23:06 »

DEfapt primele skilluri care iti trebuie sunt electronics si engineering , fara alea nu poti sa montezi capacitoare noi pe nava  tongue . That is crucial stuff, alte cacaturi care iti mai trebuie tie la inceput sunt senzorii , fara senzori esti fiul ploii in eve.
Sau cel mai bine mergi pe siturile astea 3 :
www.eve-wiki.net - o baza de date foarte bine structurata pt profesii, skilluri si obiecte
http://eve-agents.com/ - baza de date cu agentii npc din univers
http://evemon.battleclinic.com/ - utilitarul evemon ( nu numai ca poti controla skillurile offline insa are si skill-tree -ul foarte bine facut si iti arata si dependintele )
Have a good flight sir .... a universe awaits . mr green

cronos
the cron daemon

View Profile
« Reply #8 on: Fri, 15 Aug 2008, 08:24 »

E interesant ce citesc despre parerile celor ce l-au jucat pe alte forumuri, review-uri.
Unii zic ca e da shit, altii zic ca e doar un "mining game" care iti mananca mult timp sa-l inveti si in care banii se fac greu.

Banui ca nu iti faci un imperiu peste noapte. smile

Offtopic:
Nu mai stiu ce sa mai joc...vreau sa ma apuc de un mmorpg dar nu stiu de care...
Am incercat Conan o vreme dar sincer am ramas cu un gust amar...
Stiti vorba aia: "fata din vis avea par pe cur".  smile
Din ce am crezut ca este, jocul nu se ridica nici la jumate din ce am sperat eu.

O sa mai incerc EVE cand vin din concediu...
punkt
personal space invader
Baistruc

View Profile
« Reply #9 on: Fri, 15 Aug 2008, 09:23 »

Offtopic:
Nu mai stiu ce sa mai joc...vreau sa ma apuc de un mmorpg dar nu stiu de care...
Am incercat Conan o vreme dar sincer am ramas cu un gust amar...
Stiti vorba aia: "fata din vis avea par pe cur".  smile
Din ce am crezut ca este, jocul nu se ridica nici la jumate din ce am sperat eu.

Same here grin O sa-i mai dau o sansa intr-un an cam asa... daca o-i mai fi p'aci tongue

Eu unul m-am lasat de mmos, cel putin o vreme...

Daca vrei un MMO poti sa incerci Vanguard... am citit pe undeva ca jocul s-a imbunatatit foarte mult de la release, dar nu stiu daca au trial ceva... Vanguard e un old-style mmo cu lume imensa, fara instante nici macar pentru dungeons, reguli hardcore, continut solo aproape inexistent grin

Altul e Lords of the Rings Online, daca vrei ceva cu story interesant... Are mult content, gasesti oricand ceva de facut. Daca PVP e important pentru tine atunci LoTRO o sa te dezamageasca... Asta are trial de 14 zile parca...

Eu momentan ma joc la World in Conflict si Trackmania United Forever (l-am cumparat pana la urma grin)
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #10 on: Fri, 15 Aug 2008, 10:42 »

hm...referitor la learning skills alea. cand imi luasem trial de 21 zile acum cateva luni am avut noroc si am gasit un 'build' care iti zicea frumos in ce ordine sa iei skills......numai ca ar fi luat aproximativ o luna sa le fac pe toate. dupa ce faceai toate alea, daca tin bine minte, era o scadere semnificativa a timpului de invatare a altor skill-uri....so, daca vrei sa te tii de eve, cauta learning build tutorial. nu-i greu de gasit cartile respective, dar pe trial parca erau niste limitari pentru unele dintre ele.

oh.....and vanguard sucks (ca misiuni, grafica, etc) singurul lucru care mi-a placut a fost controlu` - poti sa misti nava cum vrei tu, nu ca in eve in care cam exista un sus si un jos, nu poti face barrel rolls, etc sad
yoshi ur.....eu nu mai stiu la care ma refeream. nu se numea vanguard, se numea ....altfel. forgot grin am confundat
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc

<3 penguins

View Profile
« Reply #13 on: Sun, 17 Aug 2008, 11:49 »

Trolling in EVE ... smile) read on
muaddib > wish they had KFC in stations ...
Aldric Gelec > are you black muaddib?
Saena Yamada > Just wait till they start in-game advertising.
muaddib > no smile)
Aldric Gelec > oh then don't mind me
Eoras Northwind > ugh, the family that owned my house was black. Nothing against them, but they left a 2 inch deep well of chicken fat under the rangetop.
Aldric Gelec > I'm just perpetuating racial stereotypes
Aldric Gelec > lmfao
Aldric Gelec > CHIKKENZ
Iracham > hmmmm
Iracham > maybe that's why they all smell funny, the chicken grease on everything
Eoras Northwind > rancid chicken fat is not a good smell.
Aldric Gelec > I don't know any black people.
Aldric Gelec > There are seriously no black people around here
Eoras Northwind > kinda like hindi soy milk stink
Iracham > i live within 20 miles of east st louis, there's plenty of black people
Iracham > although to be honest I wouldn't call most of them people
Aldric Gelec > I hope you have a good bike lock
Eoras Northwind > I have many black relatives.  When someone returns from KFC with a buck of chicken you'd think Jesus had returned.
Iracham > i dont have a bike
Aldric Gelec > even better
Zed Konroe > lol
Aldric Gelec > you have... black relatives?
Aldric Gelec > uh what
Chip Flux > its same here Ira, except they white
Iracham > marriage maybe?
muaddib > i do have a bike, however no black ppl in my town
Eoras Northwind > yeah, it's the theiving white kin in my family you gotta watch out for.  The black people, while seriously fetishing chicken, are harmless.
Aldric Gelec > huh, really?
Saena Yamada > I can sympathize with the "thieving white kin" bit.
Iracham > i judge people on two things
Eoras Northwind > pretty much.  The low end whites have spent more time in jail than out and the blacks are mostly middle class or working class men and women with familties.
Iracham > intelligence and body odor
Aldric Gelec > if you're white and you're stealing it's worse in my opinion
Aldric Gelec > because I half-expect it from blacks
Miana Batarr > Go on with your racism
Rene Sauntier > guys can you cut the racial slur please
Aldric Gelec > hm maybe I need to shift my opinion
Miana Batarr > I need mor evidence for my petition
Aldric Gelec > hey, it's actually founded in reality
Aldric Gelec > stop being pussies
Rene Sauntier > so's your mum
Pepperbrow > Exactly.  Not all blacks are criminal ffs
Miana Batarr > It's racism anyway
Iracham > calling them blacks isn't a racial slur
Aldric Gelec > "BAWWW RACISM"
Eoras Northwind > damn, my cat just sneezed.  Sounded like someone poped the top on a cola after dropping it.
Aldric Gelec > No, not all blacks are criminals
Rene Sauntier > your american right?
muaddib > it's starting to look like a thread on \b\
Aldric Gelec > but more blacks are criminals than white. Proportonately.
Iracham > also fuck your political correcness
Rene Sauntier > in the rest of the world no-one and i swear no one bother commenting on the skin colour
Iracham > bullshit
Aldric Gelec > yeah right
Aldric Gelec > you know what genocide is faggot face?
Rene Sauntier > try going on holiday
Iracham > i've listened to UK people bitch about arabs
Aldric Gelec > people KILL based on ethnicity
Aldric Gelec > go take your faggoty european supremacy and shove it up your little asshole
Pepperbrow > As opposed to your big asshole?
Aldric Gelec > so far there haven't been any genocides on this continent
Eoras Northwind > the only crime statistic that interests me is that atheists make up 6% of the US population, but under 0.5% of the jail poplation
Aldric Gelec > so I'd watch yourself
Rene Sauntier > wooah?
Saena Yamada > Except the Indians, of course.
Aldric Gelec > Eoras, that's because it's the educated population segment
Rene Sauntier > except them
Mirandaia > Hmm.....Aztec? Most of the American Indian tribes
Aldric Gelec > They died out, just like the Vikings, for example
Rene Sauntier > lol, they dont even know their own history
Aldric Gelec > Their ancestors still live in mexico, for example
Iracham > that was many years ago though, as opposed to say, last week
Mirandaia > Some of us do, Rene
Pages: [1] 2 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines