Pe de alt? parte, mi se pare complet irelevant s? licen?iezi un blog cu posturi de câteva rânduri scris într-un stil mare parte la plezneal?. Cineva se ia un pic cam prea în serios.
Skee, nu iar treaba prea in serios (poate ca au fost prea... entuziaste posturile mele or smth). Si intr-adevar nu avem mare lucru pe aici ca sa aiba asa mare importanta sub ce e licentiat, dar de ce sa nu o facem?
De ce mi se pare relevant
by-sa:
dpdv al artwork-ului/temelor wordpress si smf: site-ul R l-am facut deja. bani din designul asta nu mai scot, deci nu ma intereseaza daca e folosit comercial sau nu. dar vreau sa fie share-alike din scopuri pur pedagogice.
dpdv al continutului: gandeste-te la un ziar care vrea sa scrie despre R si sa dea un exemplu de stire or smth. de ce sa nu-i lasam (e comercial), dar articolul respectiv sa fie si el share-alike, ca si noi sa putem cita o bucata din el. bine, nu stiu daca o sa se intample asta... cel mult vom fi mentionati de un alt blog or smth.
Sau un alt site poate vrea sa ia un post de pe forum si sa-l integreze intr-un articol. De ce sa nu fie share-alike? ca sa putem si noi folosi articolul lor cum vrem.
Astea mi se par cele mai probabile scenarii. Practic e ceva de genul: nu ne dati bani, dar ne dati si noua continutul.
by-sa - 2
by-nd - 2
by-nc-nd - 5
simbolurile cc, daca intereseaza pe cineva: