So... m-am jucat cam 2 ore, first impresionz so far :
Jocul pare promitator insa cred ca va putea fi folosit la intreaga lui capacitate dupa cateva patchuri grele. Game is buggy as hell....
Are parte single player, un fel de campanie aruncata asa din mistrie ca sa zica si ei ca au facut o componenta SP in joc. Partea naspa care mi s-a intamplat mie a fost la cutscene-uri-le din SP. Sunt facute integral din engine, looks great insa se blocheaza

, vad ca au avut si altii problema asta, am citit cate ceva pe forumurile oficiale, exista un workaround but still WTF
La partea MP insa it fucking shines in special modul de warfare ( ex onslaught din ut2k4 ). Au adaugat niste vehicule noi, hartile sunt uriase insa au mai putine noduri - EPIXX MACEL. Deathmatch-ul e fff rapid, hartile sunt facute foarte misto cu diferente mari de nivel iar itemele sunt plasate in zone accesibile.
La partea grafica nu am nik de comentat doar de salivat ( vezi meniul de creat caracter

) iar optimizarea e super , 40+ fps pe hartile alea mari de Warfare , all optionz maxed out, 1280x1024 cu 30 de playeri.
Thumbs up din partea mea, sper sa se rezolve cu bug-urile cat mai rapid ...
ps: facem unu in retea ???

cat de curand ???