am decis sa-i dau o sansa pro streetului si... l-am instalat
bila alba la EA pt performanta. cu toate detaliile la maxim jocul ruleaza perfect pe res. 800 / 600 si pe o placa video aTI x1600 SILENT de la ASUS.
bila alba la grafica. jocul arata super.
partea cu assistu am inteleso dar daca setezi dificultatea pe king... se schimba lucrurile.
nu am jucat mult, joc mai mult cand ma intorc de la sala... dar ce pot spune prima cursa din cariera mi sa parut extrem de lenta. parca nu ar mai fi NFS/ adica nu mai ai needu ala de speed. sau il ai. inca il ai mai mare pentru ca nu ai speed

spun mai multe cand il mai joc. per total in 14 minute de gameplay... ma declar multumit. nu deajuns da n-as da in cap la EA pt atat.
Later editAm apucat sa-l joc mai mult acum... si am doar 2 lucruri de reprosat. Si pe king difficulty sunt idioteniile de sageti pe sosea care te ajuta spundandu-ti parca cand sa iei curba. And yeah... controlu este cam greu. Unele masini arata groaznic though... si tema alesa (grafica ma refer) este destul de ciudata. Voice actingul este reusit... si prezentatoru ala care urla la microfon da un plus de realism. Dupa ce termin Career mode o sa dau verdictul final.
And yeah... i hate that there is no free roam mode, only an event map.