newsblog
Wed, 08 Feb 2012, 15:24 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Need for Speed: ProStreet  (Read 2744 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bloodaxe
Friendship
Baistruc

is Magic!

View Profile WWW
« Reply #15 on: Fri, 09 Nov 2007, 20:04 »

Ultimul NFS cat de cat jucabil a fost Underground 1. It was still crappy dar macar aducea o chestie un pic noua pentru momentul ala si putea sa fie fun. DUpa aia NFS nu mai e NFS e NF$
« Last Edit: Fri, 09 Nov 2007, 20:12 by Bloodaxe » Logged
patrunjelu
Flower Power!

FTW

View Profile
« Reply #16 on: Wed, 21 Nov 2007, 15:53 »

am decis sa-i dau o sansa pro streetului si... l-am instalat
bila alba la EA pt performanta. cu toate detaliile la maxim jocul ruleaza perfect pe res. 800 / 600 si pe o placa video aTI x1600 SILENT de la ASUS.
bila alba la grafica. jocul arata super.
partea cu assistu am inteleso dar daca setezi dificultatea pe king... se schimba lucrurile.
nu am jucat mult, joc mai mult cand ma intorc de la sala... dar ce pot spune prima cursa din cariera mi sa parut extrem de lenta. parca nu ar mai fi NFS/ adica nu mai ai needu ala de speed. sau il ai. inca il ai mai mare pentru ca nu ai speed smile
spun mai multe cand il mai joc. per total in 14 minute de gameplay... ma declar multumit. nu deajuns da n-as da in cap la EA pt atat.
Later edit
Am apucat sa-l joc mai mult acum... si am doar 2 lucruri de reprosat. Si pe king difficulty sunt idioteniile de sageti pe sosea care te ajuta spundandu-ti parca cand sa iei curba. And yeah... controlu este cam greu. Unele masini arata groaznic though... si tema alesa (grafica ma refer) este destul de ciudata. Voice actingul este reusit... si prezentatoru ala care urla la microfon da un plus de realism. Dupa ce termin Career mode o sa dau verdictul final.
And yeah... i hate that there is no free roam mode, only an event map.  shit
« Last Edit: Wed, 21 Nov 2007, 18:22 by patrunjelu » Logged
Obi hmmm, no stupid free roam mode? grin i might give this game a chance after all
yoshi free roam rul`d.this sux
patrunjelu
Flower Power!

FTW

View Profile
« Reply #19 on: Thu, 22 Nov 2007, 13:01 »

^ agreed.
and yeah. acum mi-am dat seama cat de rahatzon e controlu. dau peste curbe idioate in care fara sa opresc de tot masina nu le pot lua. poate e din vina mea. dar stiu sigur ca ToCA 3 este mai realist decat asta. si stiu sigur ca in ToCA erau curbe mai stranse decat aici pe care le luam mai usor cu aceleasi masini. si tuning mode in special customizarea exteriorului (spoilere etc.) e penal. si majoritatea masinilor arata groaznic.
aaah da imi place sistemul de damage. cel al carui urmari se vad la exterior ca in interior nu am simtit nimic >.>
damn EA really screwed it up with this one. PS e bun doar pentru zilele cu ploi in care nu ai alt joc pe care sa-l joci.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines