newsblog
Tue, 07 Feb 2012, 14:52 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Need for Speed: ProStreet  (Read 2743 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
exeprime
old-school

View Profile
« on: Sun, 04 Nov 2007, 11:58 »

Tocmai am jucat demo-ul. Sux.

In primul rand, in afara de ultimul nivel de dificultate, nu tu conduci masina. Pe "casual" assist-ul franeaza, ia curbe, etc, tu tre' doar sa tii frumos butonul de acceleratie apasat (in fine, sa mai ajuti olea' si la cornering, but STILL), pe "racer" tot se mai baga assist-ul la franat, si mie mi se pare ca si pe King ii ceva duba?, sau exista ceva assist de care nu zice, sau pur si simplu masina franeaza mult prea bine.
A, plus, senzatia de viteza, care lipseste complet... la 100km/h parca stai pe loc.
Grafic arata frumush?l, merge cursiv, etc, smoke-ul arata foarte bine, dar in rest nimic special. Chiar as indrazni sa zic ca DiRT arata mai bine.

Oricum, inca un rateu cu marca NFS. Screw you EA, ati mai distrus un IP.
greedz meh, pare a fi un fel de semi-simulator. fuckin weird.
patrunjelu si assistu nu poate fi scos? adica nu are optiunea disable driving assists?
exeprime
old-school

View Profile
« Reply #3 on: Sun, 04 Nov 2007, 15:28 »

In demo exista 3 nivele de dificultate, progresiv cu din ce in ce mai putine assist-uri.
Faza e ca, hai sa zicem ca pe King mai da olea' inspre simulator, dar tot e mult, mult prea usor sa iei curbe, nu stiu exact de ce... parca ar fi prea slaba masina, comparativ cu capacitatea franelor, efectiv nu poti sa accelerezi in curba destul cat sa fii instabil, parca ai conduce fiesta-uri, nu un GT-R.
In fine, hai sa zicem ca pe King nu-i chiar asa oribil de jucat, dar e un pic greu, accelereaza ai-ul pe langa tine ca vantu' uneori...
patrunjelu
Flower Power!

FTW

View Profile
« Reply #4 on: Sun, 04 Nov 2007, 16:09 »

^ umm then it sux.
nu puteau sa puna optiunea de care am zis in meniu? ca in restu nfs-urilor?
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc

<3 penguins

View Profile
« Reply #5 on: Sun, 04 Nov 2007, 19:42 »

Cu NFSPRO Street ea a pus cruce seriei . M-a oripilat demo-ul  cry controlul masinii este pus si simplu futut !!!!!  death
TimmY Another uber game from E.A. ? smile
exeprime
old-school

View Profile
« Reply #7 on: Mon, 05 Nov 2007, 18:45 »

Just tocmai am jucat consecutiv DiRT si demo de ProStreet. Incomparabil. Spre deosebire de ProStreet, DiRT e joc adevarat >.>

Mai jos, screenshot-uri comparative. Din pacate, PS n-are replay function sa pot pune un unghi mai artistic.
Discuss.

punkt
personal space invader
Baistruc

View Profile
« Reply #8 on: Mon, 05 Nov 2007, 18:54 »

WTF is that blurry thingie in primul screenshot ?!? O_o

pe cat puneti pariu ca "developerii NFS" au un soft cu multe slidere si checkbox... Fiecare slider face cate ceva (timpul zilei in joc de ex)... Si in fiecare an muta sliderele alea si fac un joc nou smile)

"Hmm... anu' asta facem un NFS in care este lumina afara."
*moves slider*
Police ingame: *unchecks*
*saves nfs_prostreet.exe*

All done! That would be 50$!

exeprime
old-school

View Profile
« Reply #9 on: Mon, 05 Nov 2007, 19:43 »

Aaaa, facusem niste donuts inainte, e fum ramas de-acolo... fumul cel putin arata bestial, dar atat LoL

« Last Edit: Mon, 05 Nov 2007, 19:46 by exeprime » Logged
wooptoo I guess i'll skip this one... DiRT here i come.
Raziel
0118 999 881 999 119 7253
Baistruc

View Profile
« Reply #11 on: Mon, 05 Nov 2007, 21:28 »

Haha, nici nu stiam ca au mai scos unul. De la Porsche incoace s-a dus in jos seria. Pare yet another soothing blend of ylang-ylang oils, patchouli and SHIT. The first ingredients are the marketing & minor graphical improvements and the SHIT is the actual game.

Pacat ca handicapatii astia au pus mana pe BioWare si nu mai pupam NWN si alte alea.
patrunjelu
Flower Power!

FTW

View Profile
« Reply #12 on: Wed, 07 Nov 2007, 19:04 »

i doesn't like the PS smoke & dust stuff.
ce ati vazut la ele de ati zis ca e "bestial" dudes? sad fumu sux .
exeprime
old-school

View Profile
« Reply #13 on: Wed, 07 Nov 2007, 19:08 »

Meh, mie-mi place fumul, la praf n-am observat nimic special. Si-i fain pentru ca e mult si nu incetineste deloc jocul, chiar si in cantitati industriale grin
patrunjelu
Flower Power!

FTW

View Profile
« Reply #14 on: Wed, 07 Nov 2007, 19:40 »

^mie tocmai aia nu-mi place... ca e mult. cat despre comparatie... DiRT pe langa NFS PS e ca lamborghini sau porsche pe langa caruta lu vecinumeu. pana si aia o foloseste doar la mersu pe deal... in rest foloseste masina grin
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines