newsblog
Thu, 09 Feb 2012, 05:07 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Hellgate London  (Read 1343 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cronos
the cron daemon

View Profile
« on: Thu, 11 Oct 2007, 12:38 »

http://www.hellgatelondon.com/

Si un QA interesant:

http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/news.html?sid=6180657&tag=topslot%3Btitle%3B2&page=2

Move pls to a rpg section...
« Last Edit: Thu, 11 Oct 2007, 12:54 by cronos » Logged
doomnezeu
FUII!
Baistruc

View Profile
« Reply #1 on: Wed, 24 Oct 2007, 00:18 »

fuck it.

Are adaware. Pana si in fucking demo. Iti ia toate datele, sistem, configuratie, ce programe ruleaza, etc etc. PLX GIEF PRIVACY LOLZ
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #2 on: Wed, 24 Oct 2007, 07:32 »

lol, ya. era "nvidia, the way its meant to be played" in subway station grin as for adaware, eu i-am dat deny acces la net din firewall. no sending of my info, thank you!
Bloodaxe Privacy is for pussies. The internet knows what's best for you.
exeprime
old-school

View Profile
« Reply #4 on: Sat, 03 Nov 2007, 12:24 »

first of all, it's *adware, fara "a"-ul ala in plus, ad-aware e un soft impotriva adware (duh). Si in cazul asta oricum ar fi mai potrivit termenul de "spyware"

In fine, got the full game, si pana acuma e fain, chiar are un feeling destul de asemanator de Diablo II, in principal quest-ul ala continuu dupa echipament mai bun...
E olea' mai greu cu orientarea in 3d totusi, plus ca harta nu-i chiar la fel de bine implementata ca in D2 (desi nici departe nu e)
Combat-ul e destul de interesant (cel putin cu Guardian-ul, sunt curios cum e cu Marksman)
Pe partea de minusuri, in primul rand ma enerveaza vocile NPC-urilor, multe sunt absolut penibile, mai ales alea din prima statie... adica inteleg ca decenii de lupta cu dracii nu-s tocmai placute, dar asta nu inseamna ca personajele tre' sa fie crazy fags. Per total, dezvoltarea NPC-urilor e destul de proasta, nu te atasezi de ele deloc, si parca aia mai mult te urasc decat te admira... Cel putin in primele doua statii, "aliatii" sunt doar o mana de nebuni la fel de antipatici ca monstrii de afara. In fine, exista si exceptii, dar per total nu-mi place cum a fost realizata partea asta.
Si tot pana acum (sunt doar la lvl8) povestea nu mi se pare expusa prea bine, nu e un factor motivant.

Dar gameplay-ul e addictive, si in definitiv si numai chestia asta il face mai bun decat o multime de alte jocuri.
Revin cu impresii pe parcurs.

And my Guardian...
TimmY
Delicious Dreamer
Baistruc

View Profile
« Reply #5 on: Mon, 05 Nov 2007, 10:14 »

Eu am inceput cu Evoker, sunt lvl 7 grin

Anyway, ati gasit careva patch notes ? Sau ati instalat update'ul care a aparut ? smile
punkt
personal space invader
Baistruc

View Profile
« Reply #6 on: Mon, 05 Nov 2007, 10:39 »

eu am instalat update-ul... si din cate am observat se misca mai bine - inainte erau anumite zone in care aveam 5-10 FPS si nu era din cauza graficii... (au reparat memory leaks & shiet) dar acum imi dispar diferite texturi prin joc... Daca ies din zona cu probleme si intru iar, se repara bug-ul, dar e enervant... (nu folosesc crack tongue YASU RULZ!)

Am ajuns pe la Picadilly si tre' sa activez Oracle ala dar nu stiu cum si unde sa-l activez... ma dispera... (didn't read the quest, sunt prea enervante dialogurile)
« Last Edit: Mon, 05 Nov 2007, 10:42 by punkt » Logged
revenant
iz awesome
Baistruc

DAAAAH!!!

View Profile
« Reply #7 on: Mon, 05 Nov 2007, 15:06 »

jocul e foarte bun , singura dezamagire sunt questurile cretinoide care se rezuma la kill x mosnters of type y, mai bine te lasau pe tine sa explorezi asa nestingherit
yoshi noway dude. mai sunt si questuri de genu " culege 10 zombie-floricele " grin
Raziel
0118 999 881 999 119 7253
Baistruc

View Profile
« Reply #9 on: Mon, 05 Nov 2007, 21:04 »

Subscriu la criticile de mai sus. NPC-uri subdezvoltate, quest-uri patetice, actiune repetitiva, poveste monotona (cel putin cat am jucat), voice acting prost, level design mediocru.

Am si renuntat la el. Poate acum 6 ani, daca nu m-as fi jucat Vampire si Diablo inainte, i-as fi dat vreo sansa. Din punctul meu de vedere e fie un RPG retardat pentru adolescenti pana in 16 ani, fie un sci-fi action cu elemente de rpg pt cei care vor sa-si consume nervii/frustrarile sexuale. Eu vroiam un RPG, asa ca zic "pas" la rahatzelul asta cu pretentii care a facut atata valva.
« Last Edit: Mon, 05 Nov 2007, 21:12 by Raziel » Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines