punkt
personal space invader
Baistruc
|
 |
« on: Sun, 30 Sep 2007, 01:10 » |
|
http://www.lotro-europe.com/trialkey.phpi'm gonna try it... si asa n-am la ce sa ma joc  (pana apare Hellgate). Clientul cantareste 7Gb...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc
<3 penguins
|
 |
« Reply #1 on: Sun, 30 Sep 2007, 08:54 » |
|
Unde 7 gb ? Are 4 si ceva insa nu sunt sigur daca cei din Romanica pot juca .  Bine ca mere downloadu bine, trag cam cu 2 mega ..asa ca nu o sa fiu foarte trist daca nu o sa-mi mearga  edit: merge .. it's so wow-ish insa looks pretty and its kinda fun
|
|
|
|
« Last Edit: Sun, 30 Sep 2007, 10:32 by MuadDib »
|
|
|
|
|
punkt
personal space invader
Baistruc
|
 |
« Reply #2 on: Sun, 30 Sep 2007, 13:53 » |
|
eu am descarcat torrent-ul (de pe ausgamers.com) si are 7GB. acum il instalez... w00t... 7GB means 'High resolution textures' 
|
|
|
|
« Last Edit: Sun, 30 Sep 2007, 14:02 by punkt »
|
|
|
|
|
|
MuadDib
|
lol ma gandeam io .... il descarc si eu pe ala de 7
|
|
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc
<3 penguins
|
 |
« Reply #3 on: Sun, 30 Sep 2007, 15:14 » |
|
lol ma gandeam io .... il descarc si eu pe ala de 7
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punkt
personal space invader
Baistruc
|
 |
« Reply #4 on: Mon, 01 Oct 2007, 19:48 » |
|
So jocul pare dragut, quest based, story based, grinding aproape deloc, levelup rapid... E... distractiv o_O... Not much PVP though... De grafica nu mai zic... poti sa pierzi ore in sir cascand gura la copaci sau la cer, sau urmarind stolurile de pasari, sau umbland prin diferite ruine...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc
<3 penguins
|
 |
« Reply #5 on: Mon, 01 Oct 2007, 20:16 » |
|
Si eu am ramas la fel de placut impresionat de el. Mai rar asa ceva .... bv devs  .Oricum luna asta imi reactivez contul de EVE, mi-ar fi placut sa joc LOTRO ( is cheaper than eve ) insa parca ma atrag astea mai complicate cu interfete aglomerate cu multe butoane si comenzi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doomnezeu
FUII!
Baistruc
|
 |
« Reply #6 on: Wed, 03 Oct 2007, 08:39 » |
|
PvP sux in Lotro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punkt
personal space invader
Baistruc
|
 |
« Reply #7 on: Wed, 03 Oct 2007, 09:24 » |
|
but the rest is so much better.... N-am apucat sa vad cum e Monster Play... Cand atingi lvl 10 poti sa iti faci un 'monstru' de lvl 50 (orcs, spiders, worgs, etc) cu care joci impotriva jucatorilor (oameni, elfi, etc) de lvl 50 in zone speciale pt PvP... so it's like being in the Horde and the Alliance at the same time  Oricum... decat sa reincep sa joc WoW si sa pierd 2h sa caut un grup pt dungeon, si dup'aia wipe-uri dupa wipe-uri, din cauza ca Shamanul se crede mare luptator (cand intrase in grup pe post de healer), etc, etc, etc, cred ca as cumpara jocul asta... Also, din cate am observat comunitatea este mult mai... serioasa in LOTRO... Si nu cred ca gold farming-ul merge in joc, deoarece faci rost de gold ridicol de usor numai din quest-uri si vanzarea de drop-uri & professions...
|
|
|
|
« Last Edit: Wed, 03 Oct 2007, 09:33 by punkt »
|
|
|
|
|
doomnezeu
FUII!
Baistruc
|
 |
« Reply #8 on: Wed, 03 Oct 2007, 09:31 » |
|
don't get me wrong, i haz nothing against Lotro. Problema mea e ca lipseste PvP-ul, mai exact e implementat de-ampulea, si pentru mine PvP-ul e o parte importanta intr-un MMO. What good are other ppl around you if you cant kill them properly?  In rest, arata bine, insa AH-ul e foarte dezorganizat. I wouldn't trade WoW for Lotro not in a million years. Ai avut tu bad luck cu grupurile, probabil, noi pe Defias le gasim instantaneu, pana si eu, care joc Boomkin. As in aggro whore.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punkt
personal space invader
Baistruc
|
 |
« Reply #9 on: Wed, 03 Oct 2007, 09:44 » |
|
fiecare cu gusturile lui, cred... PVP-ul conteaza mult, dar wow isn't much better... si daca in WoW as fi putut sa-l omor pe idiotu' care spameaza canalul de trade cu vanzarea de gold, atunci poate n-as fi renuntat la WoW si n-as fi cautat alternative... LOTRO nu e mai bun decat WoW la PVP, dar lipsa pvp-ului este compensata de story, lipsa de grinding (sau nu simti ca faci grinding), posibilitatea de a explora locuri despre care doar ai citit (daca esti fan al lui Tolkien), etc...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #10 on: Wed, 03 Oct 2007, 10:23 » |
|
si pentru mine PvP-ul e o parte importanta intr-un MMO.
d-aia cand te chem la pvp incepi sa zici "dude, i suck at pvp in boomkin. i`ll get instapwnd" ?  Ai avut tu bad luck cu grupurile, probabil, noi pe Defias le gasim instantaneu u dont get '"shadow prist? np, u heal,kk !!" >.< cre` ca gasesc mai usor grup cu hunteru
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doomnezeu
FUII!
Baistruc
|
 |
« Reply #11 on: Wed, 03 Oct 2007, 14:18 » |
|
si pentru mine PvP-ul e o parte importanta intr-un MMO.
d-aia cand te chem la pvp incepi sa zici "dude, i suck at pvp in boomkin. i`ll get instapwnd" ?  Ai avut tu bad luck cu grupurile, probabil, noi pe Defias le gasim instantaneu u dont get '"shadow prist? np, u heal,kk !!" >.< cre` ca gasesc mai usor grup cu hunteru SP dmg > hunter dmg. But none > boomkin Lilium  Nu pot pvp cu Lili ca e cloth. Wpvp da, i just sit back and nuke. And you know i nuke quite WTFPWN 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
|
cand te-am chemat la fortifications in hellfire u said wot i said above sau te referi la huge wpvp ?
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #12 on: Wed, 03 Oct 2007, 17:03 » |
|
cand te-am chemat la fortifications in hellfire u said wot i said above  sau te referi la huge wpvp ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cronos
the cron daemon
|
 |
« Reply #13 on: Wed, 03 Oct 2007, 17:27 » |
|
Am vazut ca a luat note bunicele, pacat ca nu pot sa-l incerc pe besina de laptop de lucru. Da toti zic ca e sub wow ca si "content".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #14 on: Sun, 07 Oct 2007, 00:00 » |
|
l-am jucat. kinda fails. ce mi-a placut e ca hunter nu are deadzone  pot sa trag ca nebunu si din apropiere. true, am pushback la attacks ca si casterii, but still, NO DEADZONE! o sa mai postez pareri si alte chestii mai tarziu .....poate
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|