newsblog
Tue, 07 Feb 2012, 14:17 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 42   Go Down
  Print  
Author Topic: Random stuff `bout WoW  (Read 41538 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
doomnezeu
FUII!
Baistruc

View Profile
« Reply #45 on: Tue, 24 Apr 2007, 14:55 »

Dupa ce am primit azi doi game-cards se tot duse gametime'ul grin ..si am mai gasit in colet un tricou cu WoW BC smile) cool
de unde tricou ? O_o gief pix!

dude daca vei comanda 2 gamecards de la best, primesti un tricou gratuit. l2browse.
TimmY O sa fac pix grin e promotie la gameshop..am dat comanda de 2 cards..si acum sunt membru..si cadou un tricou cu wow smile)
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #47 on: Tue, 24 Apr 2007, 15:19 »

lol, asta : http://gameshop.ro/includes/poza2.php?poza=4177.jpg ?
it sux tbh grin e doar artworku de la cutie sad credeam ca-i ceva mai special T_T
cronos
the cron daemon

View Profile
« Reply #48 on: Sat, 28 Apr 2007, 11:54 »

Extrem de mult spam in joc de la vanzatorii de gold, e oribil.
De cand se pot face oricate conturi trial nu le mai pasa de ban pe server si pur si simplu isi bat joc.
Unul mi-a trimis 5 mesaje consecutive in interval de 10 minute(we sell gold at bla bla..). Cand i-am zis raspuns cu un calduros "f$%^ off", ma mai si ameninta gunoiul ca imi fura contul.
Mai nou se spameaza la greu si canalul de trade...
Ar trebui sa limiteze nr de trial-uri, sa fie macar cum era inainte: un cont trial pt un prieten cel mult !
Asa ca nici nu mai merita sa raportati la Game Master ca nu au ce face.
Baneaza un cont azi si maine isi face inca 7 ca sunt moca.

Si in plus de ce poti sa-i acuzi ?
Daca eu de exemplu iti dau tie gold-ul meu ca m-am plictisit de joc si imi intrerup contul si tu imi dai mie la schimb chilotii tai nike de ce te poate acuza ? cool

Nu cred ca pot opri gold sellerii dupa regulile dupa care functioneaza jocul.

punkt
personal space invader
Baistruc

View Profile
« Reply #49 on: Sun, 29 Apr 2007, 18:37 »

Eu mi-am reactivat contul de WoW desi imi promisesem ca nu ma mai ating de el, si ca o sa astept Age of Conan... Ultima data cand l-am activat pt 3 luni, m-am jucat doar o luna dupa care m-am plictisit... si am dat banii aiurea pt celelalte 2 luni... Acum m-am invatat minte si am activat doar pt o luna >.<.

Stiti cumva vreun add-on pt auction house cum era AuctionIt ? (sa-mi tina minte preturile, etc)

Mi-am instalat si un add-on din ala care raporteaza gold-spammerii. Azi a stat un ticket trimis de add-onul ala catre GM 2 ore deschis. Nu s-a uitat nimeni la el... Cred ca deja nu-si mai bat capul nici ei smile
« Last Edit: Sun, 29 Apr 2007, 18:40 by punkt » Logged
TimmY Auctioneer este un addon bun.
doomnezeu
FUII!
Baistruc

View Profile
« Reply #51 on: Mon, 30 Apr 2007, 08:08 »

ye, auctioneer r teh kickass. Dar mai degraba recomand sa inveti AH-ul de pe serverul tau, eu nu folosesc nici un add-on pt AH si fac bani din licitatii de nu e adevarat.
punkt
personal space invader
Baistruc

View Profile
« Reply #52 on: Mon, 30 Apr 2007, 09:35 »

ms smile

Am vazut la AH ca 20 mithril bars se vand cu 13-15 gold acum... Acu' 2 luni nu luam mai mult de 5 gold pe 20 mb... pe acelasi server (scarshield legion). Atunci imi procuram mithrilul din Charred Vale, dar de cand s-a aglomerat serverul nu prea mai gasesti nimic pe acolo decat hordies smile

Acum stau prin Tanaris, leveling and skinning. Ies banuti de pe heavy leather si thick leather.

Doom, ce anume vinzi la AH? grin
« Last Edit: Mon, 30 Apr 2007, 09:38 by punkt » Logged
doomnezeu
FUII!
Baistruc

View Profile
« Reply #53 on: Mon, 30 Apr 2007, 13:19 »

Doom, ce anume vinzi la AH? grin

De toate. Fac bisnita, cumpar ieftin si vand scump. Urmaresc cand nu sunt anumite produse si le dau drumul atunci pe piata. E simplu, trebuie doar sa stii ce se cere si ce nu pe serverul tau.
TimmY
Delicious Dreamer
Baistruc

View Profile
« Reply #54 on: Mon, 30 Apr 2007, 13:21 »

Exact..trebe sa astepti sa prinzi momentul prielnic..

Cel mai fain te scoti daca gasesti vreun obiect/pattern/receipe epic BoE..si il vinzi cu un pret mai mare..si ai iesit din saracie smile)
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #55 on: Wed, 02 May 2007, 00:25 »

Cel mai fain te scoti daca gasesti vreun obiect/pattern/receipe epic BoE..si il vinzi cu un pret mai mare..si ai iesit din saracie smile
retete-s cam putine BoE sad
TimmY
Delicious Dreamer
Baistruc

View Profile
« Reply #56 on: Wed, 02 May 2007, 07:41 »

Eu am gasit doua albastre de jewelcrafting.. in Nagrand si le'am vandut cu 320 g each grin
La blacksmiting sunt foarte multe BoE world drops..epix smile

Mai sunt niste enchants care se vand foarte bine..de ex eu am cautat Fiery Weapon si am omorat un boss din BRD de vreo 10 ori pana sa imi pice smile .. asta in vreo 3 zile ca dupa vreo 5 incercari nu mai puteam intra in nici o instanta >.<
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #57 on: Wed, 02 May 2007, 15:07 »

albastre da, sunt o groaza. epics mai putine.

Cel mai fain te scoti daca gasesti vreun obiect/pattern/receipe epic BoE

asta in vreo 3 zile ca dupa vreo 5 incercari nu mai puteam intra in nici o instanta >.<
anti-farming kekeke tongue
doomnezeu muie, world server down. Bine ca am terminat rahatu' ala de BM inainte.
TimmY
Delicious Dreamer
Baistruc

View Profile
« Reply #59 on: Fri, 04 May 2007, 07:39 »

Oricum nu am mai facut mare branza dupa..am mai luat niste wipes la Maiden ca paladinul ( stii tu care ) nu stia sa dea cleanse la un dot neutral
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 42   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines