Skee
Coșcojemete
|
 |
« Reply #720 on: Fri, 05 Mar 2010, 20:12 » |
|
Looks like yoshi doesn't understand sarcasm. Eu eram afara, adica fixx acolo unde ningea, cand mi-a dat el mesajul minune.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skee
Coșcojemete
|
 |
« Reply #721 on: Sat, 06 Mar 2010, 16:03 » |
|
<himmy> WHAT THE HELL IS THIS? <himmy> Oh, nevermind, it's my penis <himmy> Ooooohhh...exploitable <himmy> brb <wooptoo> >.> <wooptoo> plm <wooptoo> himmy nu vede bine cu ochelarii aia <klovruut> also, se vede masturbandu-te <wooptoo> da si aia <wooptoo> wait <wooptoo> PE MINE? @_@ <himmy>  <klovruut> srsly :d <wooptoo> oshi-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zander
|
Himmy the serial masturbateor!
|
|
Zander
Betzivan Jucaush
Baistruc
|
 |
« Reply #722 on: Sat, 06 Mar 2010, 16:37 » |
|
Himmy the serial masturbateor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #723 on: Mon, 08 Mar 2010, 22:06 » |
|
<klovruut> deci klovruut tocmai a devenit mai inteligent decat skee it was bound to happen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wooptoo
Baistruc
|
 |
« Reply #724 on: Mon, 08 Mar 2010, 22:10 » |
|
Si una de pe undernet, #level: Ne-am plictisit cat a fost picat revo  sxn: fuck that, duminica e steak & blowjob day wooptoo: da baaa wooptoo: \o/ skee: nu era pe 21? wooptoo: pe 14 sxn: 14 martie sxn:  wooptoo: la o luna dupa 14 feb skee: stiu ca mutasera pe 21 wooptoo: o facem si atunci wooptoo: eu aduc steakul sxn: in 24 martie facem ziua cu mici si felatie wooptoo: cine se ocupa de manopera? sxn: gen valentine's day -> dragobete sxn: :B skee: ba skee: duminica e si ziua lu NSD wooptoo: a wooptoo: gata wooptoo: am rezolvat wooptoo:  NSD: god takes care of himself, and you of you sxn: Te-ai nascut de steak & blowjob day, NSD? sxn: someone didn't swallow! sxn: :B NSD: pi day, einstein day, etc wooptoo: rofl ***skee se tavaleste pe jos de ras
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wooptoo
Baistruc
|
 |
« Reply #725 on: Tue, 09 Mar 2010, 23:11 » |
|
skee: can't nap wooptoo: then fap
R într-o coajă de nucă.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zander
Betzivan Jucaush
Baistruc
|
 |
« Reply #726 on: Wed, 10 Mar 2010, 02:58 » |
|
^ sound life advice!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #727 on: Wed, 10 Mar 2010, 03:05 » |
|
R într-o coajă de nucă™
ftfy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #728 on: Wed, 10 Mar 2010, 19:58 » |
|
<klovruut> i forgot what i need to solder the wires on. <yoshi> klovruut: solder them to your balls <klovruut> maybe your epeen / penis ratio is like 10:0

|
|
|
|
« Last Edit: Wed, 10 Mar 2010, 19:58 by yoshi »
|
|
|
|
|
wooptoo
Baistruc
|
 |
« Reply #729 on: Wed, 10 Mar 2010, 20:51 » |
|
himmy: eu sunt anarho-sindicalist  wooptoo: tu esti analo-masochist skee: eu sunt plictiso-onanist
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
|
Skee: am cacat in gât (no wonder, he's full of shit )
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #730 on: Sat, 13 Mar 2010, 23:19 » |
|
Skee: am cacat in gât (no wonder, he's full of shit  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc
Remember, remember, the Fifth of November
|
 |
« Reply #731 on: Tue, 23 Mar 2010, 13:37 » |
|
brutalistu: the forum is foobar cioLAN: acum am observat şi eu cioLAN: nuş' ce plm are, de-abia am picat şi eu de la şcoală brutalistu: just stating the obvious brutalistu: e ca la mine aici la tehnic brutalistu: cand pica netul incep sa sune telefoanele brutalistu: "stiti ca nu mai merge internetul" cioLAN: în forma lui actuală cioLAN: şi aici tre' să le spun eu cioLAN: băi, vedeţi că nu merge forumul cioLAN: faceţi ceva brutalistu: e pe bune aia ca dorinta cea mai de pret a omului de tehnic e aia "urmatorul care suna sa nu fie un idiot, te rog doamne, allah, superman, chtulhu..." cioLAN: brutalistu: pai conversatia aia continua brutalistu: "stim ca nu merge internetul" "pai faceti ceva" ... "ah.. nu ca noua ne place asa fara internet... e mai liniste" cioLAN: păi na, dacă oamenii n-ar fi ceea ce ne plac enouă să numim idioţi, eu prefer să le spun tehnically challenged , n-ar mai exista nici suport tehnic cioLAN: în forma lui actuală brutalistu: jur ca asa sunt toti oamenii care suna la tehnic brutalistu: de pilda ieri suna unu: "codruta e?" (sefa, Codruta). "nu, nu e in birou" "dar a venit la servici, nu?" "da, a venit" "pai atunci da-mi-o la telefon" "... ti-am raspuns la intrebare! da a venit dar nu, nu e in birou!" cioLAN: cioLAN: măi, pe mine m-a ferit dumnezeu cioLAN: o singură dată am avut şi eu nevoie de ceva de la "tehnic" cioLAN: trebuia să-mi bage ip-ul în listă cioLAN: să pot pune ştiri de acasă brutalistu: cioLAN: şi a durat patru ore cioLAN: chestiunea s-a rezolvat foarte rapid brutalistu: asta pentru ca oamenii de la tehnic ii urasc pe restul oamenilor cioLAN: cînd l-am informat că vin la muncă şi-l las olog cioLAN: incredibil cât de multe rezolvă puţină violenţă cioLAN: and i'm not the violent type brutalistu: si mie cand imi zice cineva "se aude telefonul cu fasait" "e de la telefon, spune-i omului de la administrativ sa faca un ordin de plata sa cumpere un alt telefon" "nu poti sa umbli tu in centrala?" "ok... " si ma duc in centrala, ma uit prin sertare, ma uit la beculetele de la server, ma uit pe geam sa vad cine mai trece pe strada.. cand consider ca am stat destul ies si zic "am fost... se aude mai bine?" "ba.. parca da!"
|
|
|
|
« Last Edit: Tue, 23 Mar 2010, 13:40 by brutalistu »
|
|
|
|
|
Skee
Coșcojemete
|
 |
« Reply #732 on: Tue, 23 Mar 2010, 14:46 » |
|
Pengu: klovruut, cine este retard? klovruut -> Pengu: cine e retard? Pengu: klovrut eu=pengu klovruut -> Pengu: tu=klovruut eu=pengu Pengu: nu nu, klovruut, eu=pengu tu=klovruut klovruut -> Pengu: bine klovruut, greedz Pengu: pengu klovruut -> Pengu: mădă oricând, pengu ţup ţup
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #733 on: Tue, 23 Mar 2010, 20:20 » |
|
klovruut -> Pengu: mădă oricând, pengu ţup ţup
HAHAHAHA  pana si klovruut stie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc
Remember, remember, the Fifth of November
|
 |
« Reply #734 on: Thu, 25 Mar 2010, 23:31 » |
|
de pe levol: Jocul incepe incet la inceput si asta cred ca ii sperie pe multi Pe mine ma ingrozeste mai tare Cand continua incet in continuare! ----------------------------------------
Salut , am luat un PS3 40 Gb de o saptamana de la un prieten second hand . 
|
|
|
|
« Last Edit: Thu, 25 Mar 2010, 23:33 by brutalistu »
|
|
|
|
|
|