newsblog
Thu, 09 Feb 2012, 05:03 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 19   Go Down
  Print  
Author Topic: StarCraft 2  (Read 21608 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
exeprime
old-school

View Profile
« Reply #45 on: Fri, 22 Jun 2007, 00:46 »

Eh, daca lasai un toss sa ajunga la carriere era vina ta wink

Plus, se construiau greu, costau mult, si scourge-urile faceau ravagii impotriva lor. Mie-mi placeau mai mult ca simbol decat unitate, ca ma enerveaza jocurile lungi... Si partea nedreapta e ca terranii isi pastreaza battlecruiserele, unfair sad
Did i mention how ugly the mothership is? :/
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #46 on: Fri, 22 Jun 2007, 11:43 »

"the beam-race"......laser...

...lasere ...

...laser ....

SHOOP DA WOOP!

r.t. - too much 4chan >.<

@carriere: gtfo, mai bine fara grin be happy ca acu` la nuclear strike nu mai e doar un punct mic rosu ci e ditamai chestia sad no more SURPRISE BUTT...NUCLEAR STRIKE!
Obi DBZ FTW !!! grin
Bloodaxe
Friendship
Baistruc

is Magic!

View Profile WWW
« Reply #48 on: Fri, 22 Jun 2007, 19:26 »

Au scos carrierele. gut grin erau mult prea bune.

Mori in bezna kkthxbai
revenant
iz awesome
Baistruc

DAAAAH!!!

View Profile
« Reply #49 on: Fri, 22 Jun 2007, 20:26 »

marine + steampack + medics + non-retarded user == dead carrier wink , toate unitatile aveau o slabiciune in starcraft de asta era frumos, odata am spart o limita de high arconi cu doua controale de lurkeri pt ca tipu care juca cu protosii nu s-a gandit sa-si faca si o proba, ah the memories...
exeprime
old-school

View Profile
« Reply #50 on: Sun, 24 Jun 2007, 11:59 »

revenant, vorbesti in limbi dude, i'm still tryin' to understand what you meant LoL
O proba n-ar ajuta in nici un fel niste archoni, poate te refereai la observer? tongue
Si ce dracu' e o limita de archoni? Un control?
Si, cu stimpack sau nu, e totusi cam ciudat sa folosesti marini impotriva carrierelor, ar trebui sa ai cantitati enorme ca sa fie eficienti
revenant
iz awesome
Baistruc

DAAAAH!!!

View Profile
« Reply #51 on: Sun, 24 Jun 2007, 13:29 »

daca ai medici cu un ctrl de marini cu steampack (12 sau cati intra) darami carrieru relativ repede daca ii pui sa traga NUMAI in nava
da parca observer ii zicea limita adica 200 sau cate eram maxim de populatie cu probe cu tot
cronos
the cron daemon

View Profile
« Reply #52 on: Sun, 24 Jun 2007, 13:37 »

Mass de orice(inclusiv carrier) e noob(da rau de tot).
Nu sunt asa tari si sunt scumpe ca dracu, sunt chiar destul de situationale, nu apuci sa le faci daca joci cu unul mai experimentat si daca le faci ti le va distruge usor cu focus fire de ... whatever...
Stiu ce va place: faceti 10 si le lasati sa atace si dupa ce va intoarceti de la buda e rasa baza oponentului.
Incercati pe bnet "mega strategia" asta.
wooptoo
Baistruc

View Profile WWW
« Reply #53 on: Sun, 24 Jun 2007, 15:17 »

Si ce dracu' e o limita de archoni? Un control?
control = numarul maxim de unitati (12) pe care le poti grupa folosing tasta Ctrl + 1 de ex.

jargoul SC a fost intotdeauna dubios grin eu la controale le ziceam plutoane. un prieten el zicea la carriere bostani si la SCV ??rani grin
exeprime
old-school

View Profile
« Reply #54 on: Sun, 24 Jun 2007, 15:26 »

Control stiu ce e, o "limita" nu intelegeam ce e... din cate-am inteles acuma omu' respectiv facuse mass archons, si n-avea alte unitati (eek)

Pentru revenant, un carrier - doua dai jos... da' cine dracu' ataca cu un singur carrier?
Si e "stimpack", nu "steam" tongue

Si cronos, n-a zis nimeni nimic de mass carriers, jeez, toata lumea intelege ce vrea pe threadul asta LoL

Apropo, nu-mi place sa fac 10 unitati de orice fel (prefer 12 tongue), si carriere cu atat mai putin, ma enerveaza la culme jocurile lungi, in general tind sa joc ofensiv si rapid, pentru mine jocul perfect e cand dau jos adversarul cu un rush / push rapid de zealoti wink
« Last Edit: Sun, 24 Jun 2007, 15:29 by exeprime » Logged
revenant
iz awesome
Baistruc

DAAAAH!!!

View Profile
« Reply #55 on: Sun, 24 Jun 2007, 16:23 »

^ that's crap there's no strategy there, uun atac la scara larga cu dragooni  high templari carriere  si un arbitrer, acolo e startegie tre sa fii cu ochii in 16 parti
exeprime
old-school

View Profile
« Reply #56 on: Sun, 24 Jun 2007, 19:08 »

Eeeeh... de cand e nevoia de a fi cu ochii in 16 parti un plus? Mi se pare mai interesant un atac in care fiecare unitate conteaza, in care o singura unitate poate sta intre tine si un "gg"

Ma enerveaza la culme bataliile mari tocmai pentru ca sunt greu de controlat, prefer oricand un joc de hartuire si control al adversarului la nivel teritorial decat batalii cu multe unitati de ambele parti

Si atacul pe care-l descrii tu acolo e unul foarte foarte slow, avand in vedere ca necesita parcurgerea intregului tech-tree, upgrade-urile de arme si armor atat pentru ground cat si pentru flying units + cercetarea abilitatilor speciale ale ht-ilor, carrierelor si arbiterilor + timpul asteptat pana ies carrierele, si se fac interceptoarele (in conditiile in care intre timp tre' sa faci si celelalte unitati, asta presupunand ca ai reusit sa te extinzi si sa-ti controlezi adversarul suficient incat sa ai resursele necesare pentru a construi o asemenea armata)
« Last Edit: Sun, 24 Jun 2007, 19:30 by exeprime » Logged
wooptoo
Baistruc

View Profile WWW
« Reply #57 on: Sun, 24 Jun 2007, 19:25 »

Sunt curios ce reguli au la SC in Coreea de Sud. Am vazut cateva meciuri de la ei si de cele mai multe ori ajungeau la batalii mari (ceea ce e ciudat din moment ce acolo sunt cei mai buni jucatori SC din lume... si N0ave of course grin )
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc

Remember, remember, the Fifth of November

View Profile
« Reply #58 on: Wed, 18 Jul 2007, 14:58 »

check this out:
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #59 on: Thu, 19 Jul 2007, 14:37 »

sweet grin
wtf @ thor grin
misto ca acum n-o sa mai trebuiasca sa distrugi supplies daca te inchizi in baza la inceput ^_^
cine-i tipu din dreapta archonului ? >.>
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 19   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines