exeprime
old-school
|
 |
« Reply #45 on: Fri, 22 Jun 2007, 00:46 » |
|
Eh, daca lasai un toss sa ajunga la carriere era vina ta  Plus, se construiau greu, costau mult, si scourge-urile faceau ravagii impotriva lor. Mie-mi placeau mai mult ca simbol decat unitate, ca ma enerveaza jocurile lungi... Si partea nedreapta e ca terranii isi pastreaza battlecruiserele, unfair  Did i mention how ugly the mothership is? :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #46 on: Fri, 22 Jun 2007, 11:43 » |
|
"the beam-race"......laser...
...lasere ...
...laser ....
SHOOP DA WOOP!  r.t. - too much 4chan >.<@carriere: gtfo, mai bine fara  be happy ca acu` la nuclear strike nu mai e doar un punct mic rosu ci e ditamai chestia  no more SURPRISE BUTT...NUCLEAR STRIKE!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obi
|
DBZ FTW !!!
|
|
Obi
Baistruc
|
 |
« Reply #47 on: Fri, 22 Jun 2007, 12:26 » |
|
DBZ FTW !!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« Reply #48 on: Fri, 22 Jun 2007, 19:26 » |
|
Au scos carrierele. gut  erau mult prea bune. Mori in bezna kkthxbai
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revenant
iz awesome
Baistruc
DAAAAH!!!
|
 |
« Reply #49 on: Fri, 22 Jun 2007, 20:26 » |
|
marine + steampack + medics + non-retarded user == dead carrier  , toate unitatile aveau o slabiciune in starcraft de asta era frumos, odata am spart o limita de high arconi cu doua controale de lurkeri pt ca tipu care juca cu protosii nu s-a gandit sa-si faca si o proba, ah the memories...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
exeprime
old-school
|
 |
« Reply #50 on: Sun, 24 Jun 2007, 11:59 » |
|
revenant, vorbesti in limbi dude, i'm still tryin' to understand what you meant  O proba n-ar ajuta in nici un fel niste archoni, poate te refereai la observer?  Si ce dracu' e o limita de archoni? Un control? Si, cu stimpack sau nu, e totusi cam ciudat sa folosesti marini impotriva carrierelor, ar trebui sa ai cantitati enorme ca sa fie eficienti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revenant
iz awesome
Baistruc
DAAAAH!!!
|
 |
« Reply #51 on: Sun, 24 Jun 2007, 13:29 » |
|
daca ai medici cu un ctrl de marini cu steampack (12 sau cati intra) darami carrieru relativ repede daca ii pui sa traga NUMAI in nava da parca observer ii zicea limita adica 200 sau cate eram maxim de populatie cu probe cu tot
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cronos
the cron daemon
|
 |
« Reply #52 on: Sun, 24 Jun 2007, 13:37 » |
|
Mass de orice(inclusiv carrier) e noob(da rau de tot). Nu sunt asa tari si sunt scumpe ca dracu, sunt chiar destul de situationale, nu apuci sa le faci daca joci cu unul mai experimentat si daca le faci ti le va distruge usor cu focus fire de ... whatever... Stiu ce va place: faceti 10 si le lasati sa atace si dupa ce va intoarceti de la buda e rasa baza oponentului. Incercati pe bnet "mega strategia" asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wooptoo
Baistruc
|
 |
« Reply #53 on: Sun, 24 Jun 2007, 15:17 » |
|
Si ce dracu' e o limita de archoni? Un control?
control = numarul maxim de unitati (12) pe care le poti grupa folosing tasta Ctrl + 1 de ex. jargoul SC a fost intotdeauna dubios  eu la controale le ziceam plutoane. un prieten el zicea la carriere bostani si la SCV ??rani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
exeprime
old-school
|
 |
« Reply #54 on: Sun, 24 Jun 2007, 15:26 » |
|
Control stiu ce e, o "limita" nu intelegeam ce e... din cate-am inteles acuma omu' respectiv facuse mass archons, si n-avea alte unitati (eek) Pentru revenant, un carrier - doua dai jos... da' cine dracu' ataca cu un singur carrier? Si e "stimpack", nu "steam"  Si cronos, n-a zis nimeni nimic de mass carriers, jeez, toata lumea intelege ce vrea pe threadul asta  Apropo, nu-mi place sa fac 10 unitati de orice fel (prefer 12  ), si carriere cu atat mai putin, ma enerveaza la culme jocurile lungi, in general tind sa joc ofensiv si rapid, pentru mine jocul perfect e cand dau jos adversarul cu un rush / push rapid de zealoti 
|
|
|
|
« Last Edit: Sun, 24 Jun 2007, 15:29 by exeprime »
|
|
|
|
|
revenant
iz awesome
Baistruc
DAAAAH!!!
|
 |
« Reply #55 on: Sun, 24 Jun 2007, 16:23 » |
|
^ that's crap there's no strategy there, uun atac la scara larga cu dragooni high templari carriere si un arbitrer, acolo e startegie tre sa fii cu ochii in 16 parti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
exeprime
old-school
|
 |
« Reply #56 on: Sun, 24 Jun 2007, 19:08 » |
|
Eeeeh... de cand e nevoia de a fi cu ochii in 16 parti un plus? Mi se pare mai interesant un atac in care fiecare unitate conteaza, in care o singura unitate poate sta intre tine si un "gg"
Ma enerveaza la culme bataliile mari tocmai pentru ca sunt greu de controlat, prefer oricand un joc de hartuire si control al adversarului la nivel teritorial decat batalii cu multe unitati de ambele parti
Si atacul pe care-l descrii tu acolo e unul foarte foarte slow, avand in vedere ca necesita parcurgerea intregului tech-tree, upgrade-urile de arme si armor atat pentru ground cat si pentru flying units + cercetarea abilitatilor speciale ale ht-ilor, carrierelor si arbiterilor + timpul asteptat pana ies carrierele, si se fac interceptoarele (in conditiile in care intre timp tre' sa faci si celelalte unitati, asta presupunand ca ai reusit sa te extinzi si sa-ti controlezi adversarul suficient incat sa ai resursele necesare pentru a construi o asemenea armata)
|
|
|
|
« Last Edit: Sun, 24 Jun 2007, 19:30 by exeprime »
|
|
|
|
|
wooptoo
Baistruc
|
 |
« Reply #57 on: Sun, 24 Jun 2007, 19:25 » |
|
Sunt curios ce reguli au la SC in Coreea de Sud. Am vazut cateva meciuri de la ei si de cele mai multe ori ajungeau la batalii mari (ceea ce e ciudat din moment ce acolo sunt cei mai buni jucatori SC din lume... si N0ave of course  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc
Remember, remember, the Fifth of November
|
 |
« Reply #58 on: Wed, 18 Jul 2007, 14:58 » |
|
check this out: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #59 on: Thu, 19 Jul 2007, 14:37 » |
|
sweet wtf @ thor  misto ca acum n-o sa mai trebuiasca sa distrugi supplies daca te inchizi in baza la inceput ^_^ cine-i tipu din dreapta archonului ? >.>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|