newsblog
Thu, 09 Feb 2012, 18:29 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Universe at War: Earth Assault  (Read 1077 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
patrunjelu
Flower Power!

FTW

View Profile
« on: Mon, 18 Feb 2008, 19:08 »

Acum astept sa vina prin "posta". Din cate am auzit din ceva surse e un RTS dragut... Daca l-ati jucat deja, post pareri aci. I will post mine after I play it. De la starcraft incoace (in afara de Sins of a solar empire si homeworld) e singuru RTS SF pe care l-am jucat. Sper sa nu ma dezamageasca smile
punkt
personal space invader
Baistruc

View Profile
« Reply #1 on: Mon, 18 Feb 2008, 20:11 »

l-am incercat... L-am jucat in acelasi timp cu Supreme Commander, si sincer, Supreme Commander mi s-a parut mai bun (dar n-am sistem calumea sa-l joc. Supreme Commander e un monstru cand e vorba de resurse grin). Universe at War e dragut dar are bug-uri.

Totusi, dintre Universe at War si Empire at War (Star Wars), cel din urma e de 1000 de ori mai bun decat celalalt...

To quote myself: "Games ain't what they used to be"
patrunjelu
Flower Power!

FTW

View Profile
« Reply #2 on: Mon, 18 Feb 2008, 20:17 »

l-am incercat... L-am jucat in acelasi timp cu Supreme Commander, si sincer, Supreme Commander mi s-a parut mai bun (dar n-am sistem calumea sa-l joc. Supreme Commander e un monstru cand e vorba de resurse grin). Universe at War e dragut dar are bug-uri.

Totusi, dintre Universe at War si Empire at War (Star Wars), cel din urma e de 1000 de ori mai bun decat celalalt...

To quote myself: "Games ain't what they used to be"
din cate am citit pe net si prin reviste... sincer mi-e prea frica sa ma ating de supreme commander grin prea gurmand.
Cat despre UaW... mai e putin si il voi juca... eh. m-am obisnuit sa trec cu vederea peste unele buguri smile
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc

<3 penguins

View Profile
« Reply #3 on: Mon, 18 Feb 2008, 21:17 »

Se cheama Supreme Commander cu un scop .... .Cate nopti n-am pierdut io anu trecut pana la 5 dimineata in retea cu amicii omg . Dupa mine e cel mai bun joc de strategie in years, bine asta pana in acest an cand a venit Sins of a Solar Empire si l-a calcat pe cap but still  mr green .Cat despre resurse .. acolo e partea urata ...  censored .. la un moment dat cand ajungi sa ai sute de unitati pe harta si toate se misca in acelasi timp si mai trage si antiaeriana in unitati si cad bucatele peste cladiri ..... no ... RAM goes bye bye. Fara 2 gb de ram nu prea e de jucat , oricum ramu e ieftin acum asa ca poate incingem un meci odata ca tot s-a terminat stresiunea ..
UAW e misto insa nu are elementele alea hardcore din Supcom .. oricum merita jucat si ala , macar pt bomba atomica  clap
cronos
the cron daemon

View Profile
« Reply #4 on: Tue, 19 Feb 2008, 09:39 »

Cam slabute notele jucatorilor si a presei de specialitate.
Trebuie sa platesti ca sa-l joci in mplayer pe internet ?!?!?
Adica wtf ?!?!
Chestia asta o sa omoare jocul: imi place sa joc cu comp-ul o strategie dar ce e mai fain la strategii e sa le joci in mplayer...putini vor plati sa joace...
punkt
personal space invader
Baistruc

View Profile
« Reply #5 on: Tue, 19 Feb 2008, 10:07 »

...macar pt bomba atomica...
...dar ce e mai fain la strategii e sa le joci in mplayer...

Multiplayer + Bomba Atomica = World in Conflict!

That game is like the Battlefield2 of RTS! If that makes sense to you grin
patrunjelu
Flower Power!

FTW

View Profile
« Reply #6 on: Fri, 22 Feb 2008, 14:59 »

am jucat cam o ora grin nu am avut timp de mai mult.
in campanie am jucat si am constatat:
Story fumat mai ceva ca o tigara la mana a doua.
Efecte grafice uber.
Eroi aproape invincibili smile
in rest e dragut jocu'. cand am timp ma bag la un Skirmish. asta dupa ce termin Penumbra Black Plague (love)
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines