newsblog
Thu, 09 Feb 2012, 19:09 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 778 779 780 [781]   Go Down
  Print  
Author Topic: Random posts  (Read 511279 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Gabriela
Dominion
Baistruc

View Profile
« Reply #11700 on: Today at 17:11 »

Parcă în 1-4 (sau în 1-2) am avut și noi calificative, la note am trecut mai târziu. La fel, o tonă de culegeri și caiete a cărat toată lumea, unde se mai putea îi mai "fentam" cu una/bancă (eu aduc manualul, tu aduci culegerea yadayada). Profesori sau învățători (that's sad, actually) care să nu ne treacă pentru că nu aveam obiectul x cu noi parcă n-am avut, merită încercată o plângere pe motivul ăsta. Eventual, dacă n-au pretenții să ai caietul cu chestii din urmă la tine, foi + atașat la caiet cu spirală după = win.

Not saying it's not shit, however, because it is.
TimmY
Delicious Dreamer
Baistruc

View Profile
« Reply #11701 on: Today at 18:00 »

Eu nu am avut niciodată calificative. Am cărat destule cărți și eu, dar să iei o notă proastă deoarece nu ai nu știu ce carte, sau să le cumperi pe toate..pff.

Cel puțin clasele 1-8 nu am cumparat nici o carte. Toate le-am primit de la școală. Dar noh, erau alte vremuri =)
MuadDib Am carat si noi la greu. Mai stiti culegerea aia mov de mate de la carbunaru ?smile
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #11703 on: Today at 18:24 »

Uh...eu am avut calificative in cls intai si a 2-a. aveam doar caiet si carte. culegerile erau doar pt teme sau exercitii la tabla. guess I had it easy. de prin cls a 7-a oricum nu mai caram decat caiete dupa mine si in a 8-a deja scriam pe foi, nu mai aveam un caiet specific pentru o materie. m-au amenintat ca-mi scad nota la purtare, le-am zis sa mi-o scada, n-au facut nimic grin in liceu am revenit la caiete ca era mai usor sa caut prin ele grin
Gabriela
Dominion
Baistruc

View Profile
« Reply #11704 on: Today at 18:31 »

Și caiete speciale am tot avut până într-a patra, cred, cel puțin la matematică mi-aduc aminte că erau tot felul de chestii în ele. Dar nu la toate materiile, oricum. Culegeri am avut în schimb tone, la mate, la fizică, la română, la engleză etc... dar toate astea erau mai târziu, nu în 1-4. Practic au venit să înlocuiască respectivele caiete speciale.

Aveam și noi din ăștia de ne puneau să le cumpărăm culegerea (aka dirigintele de fizică din liceu, câte o culegere pe an pentru fiecare capitol de fizică), dar looking back nu erau chiar așa grave cazurile. Și erau format mic. grin Mai mult mă enervam cu ăștia care făceau jde mii de ore de pregătire la toate materiile (mai mult sau mai puțin degeaba) și lucrau/știau înainte de teste problemele respective.
Pages: 1 ... 778 779 780 [781]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines