newsblog
Thu, 09 Feb 2012, 21:45 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Noul Xbox 360  (Read 1990 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
wooptoo
Baistruc

View Profile WWW
« on: Mon, 14 Jun 2010, 23:12 »

Cu ocazia E3 Microsoft a lansat noul Xbox 360 Slim.
Printre features se numără:
  • HDD de 250GB
  • WiFi 802.11n
  • 5 porturi USB
  • Conector Kinect (Natal)
  • HDMI
Jucăria va costa 300$.
Arstechnica au mai multe detalii și un first hands-on. Nu am aflat specificațiile complete încă dar urmează să apară. Unboxing pe Engadget.

* xbox360slim.jpg (26.42 KB, 327x327 - viewed 115 times.)
« Last Edit: Mon, 14 Jun 2010, 23:27 by wooptoo » Logged
brutalistu same configuration? no more RRODs? chip-able?
wooptoo Nu știu. Oricum cred că i-au rezolvat over-heating/bricking issues.
Skee
Coșcojemete

View Profile
« Reply #3 on: Mon, 14 Jun 2010, 23:50 »

- Nu mi se pare semnificativ mai mic, la ochi aşa. Şi dat fiind faptul că e Xbox360 totuşi, acelaşi loc ca 360 clasic îl ocupă, că-l pui undeva departe de alte electronice şi chestii, aerisit bine smile.
- Au modificat poziţia în care se pune hdd-ul văd, într-un mod cretin - în loc să ataşezi hdd-ul de grosime 1cm la lungimea consolei, îl bagi în interiorul consolei, pe lungime - spaţiul ăsta putea fi eliminat for more slimness.
- Power brick-ul e în continuare masiv, lol. Au schimbat conectorul, să nu se mai potrivească cele vechi.
- Porturi USB suplimentare sunt inutile zic, varianta veche are trei şi nu cred că am folosit vreodată mai mult de unul singur - nu am controllere wired.
- Portul S/PDIF e util. Dar cred ca e folosibil doar când foloseşti ieşirea A/V normală, nu când scoţi prin HDMI.
- HDD-ul mare e bun doar că să ai mai multe jocuri instalate simultan (să nu-ţi învârtă discurile degeaba).
- controller-ul pare identic. Văd că pe cutie e şi un keypad thing, dar în unboxing pix nu apare.
- Cel mai comun 'mod' pentru 360 e firmware hack pe dvd drive - dacă au băgat tot aceleaşi drive-uri Lite-On care erau în ultima generaţie de 360 clasic, o să meargă cele modificate 'out of the box' - dar hands-on-ul ars zice că-i mult mai silenţios, deci poate e altul. În care caz o să apară în câteva luni probabil.

Ura, faptul că au scos ăsta la 5 ani după 360 clasic înseamnă că se lungeşte şi durata de viaţă a clasicului pentru încă 5 ani probabil. Nu apare hardware nou, deci noi ăştia care-avem deja 360 am făcut o investiţie bună; cine mai vrea să-şi ia 360, probabil o să-şi poată lua un clasic uber-ieftin odată ce apar slim-urile pe piaţă.
yoshi
* yoshi does a happy dance
sxn
The idiots are taking over! o.O
Baistruc

View Profile
« Reply #6 on: Thu, 17 Jun 2010, 02:17 »

The issue is covered in detail on the unsurprisingly lengthy Wikipedia article on Xbox 360 technical problems – Microsoft apparently claims that “bumpers in the disk tray would cost 25 cents per console” and so naturally had to be left out.

I lol'd
Skee Niio că iese şi la noi, cică disponibil începând cu 11 august la eMag: http://www.emag.ro/herp/derp--pCDM7040116
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines