Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« on: Tue, 25 May 2010, 12:10 » |
|
So it's like this: De vreo saptamana se intampla ceva foarte ciudat. Calculatorul imi merge impecabil, pana in momentul in care intru intr-un joc. Daca intru in orice joc, whatsoever, dupa cateva minute (5-10) mi se inchide PCul. Nu se restarteaza, nu da eroare, nimic doar ca se inchide monitorul, soundul si tot iar la 1-2 secunde se stinge unitatea. PCul meu e pretty new, less than 6 months old, cu ultimele drivere, i-am, verificat temperatura deci that's not it. Chestia care ma mai nelinisteste este ca am incercat sa ii dua un system restore, dar mi-am dat seama ca daca incerc sa fac asta, sau daca stau prin BIOS, deci inainte de bootarea propriuzisa, e foarte posibil sa se inchida dupa cateva secunde, dar intr-un mod diferit. Mi se inchide monitorul, nu mai] raspunde la comenzi dar unitatea nu se inchide propriuzis. A, si nici nu merge sa-i dau restart cand se intampla asta, trebuie sa ii dau shut down. Help me, dr. Revo, I'm desperate. XOXOXOXOXOXO 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wooptoo
Baistruc
|
 |
« Reply #1 on: Tue, 25 May 2010, 12:26 » |
|
Chestiile astea se intampla de obicei de la overheating. Cauta o aplicatie de monitorizare (si logare) a temperaturii CPU, GPU si HDD. Speedfan e singura care-mi vine in minte acum. Daca ajungi la concluzia ca e de la temperatura cumpara ventilatoare de sistem de turatie mica (1000 RPM), de 12cm preferabil. Curata calculatorul regulat. Daca nu e de la temp.: Ce sursa ai? Placa video merge OK in rest? Ai alta pe aproape ca sa testezi daca se comporta la fel si cu aia? Verifica RAM cu memtest. Daca nu reusesti nicicum: Games are fost kids, now go and do something useful with the 'putor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zander
Betzivan Jucaush
Baistruc
|
 |
« Reply #2 on: Tue, 25 May 2010, 12:40 » |
|
Himmy, tu ai sigiliu pe comp ? Stiu ca l-ai luat sistem de la nush ce firma si daia intreb. Ai putea sa il cureti de praf sa vezi ce zice. Daca tot face asa incearca sa te joci cu componentele... Baga alta sursa in el - intreaba-l de sanatate. Schimba placutele de ram, etc bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« Reply #3 on: Tue, 25 May 2010, 12:58 » |
|
Din pacate, da, am sigiliu. Si problema este ca trebuie sa incerc sa fiu foarte atent pentru ca daca mi se buleste de tot trebuie sa il duc in Moinesti pentru garantie. Si sa mi-l de ainapoi in dracu stie cand. Si eu am licenta in trei saptamani. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zander
Betzivan Jucaush
Baistruc
|
 |
« Reply #4 on: Tue, 25 May 2010, 14:19 » |
|
Yer fucked ! No, really, vezi daca poti sa il desfaci in fata unde e dvd-rom-ul - acolo de obicei nu puneau sigiliu. Oricum asa rezolvi numa cu prafu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4ad
|
Probabil sursa e de vină.
|
|
4ad
] ConSătean [
Baistruc
... Decadence is Bliss ...
|
 |
« Reply #5 on: Tue, 25 May 2010, 15:04 » |
|
Probabil sursa e de vină.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skee
Coșcojemete
|
 |
« Reply #6 on: Tue, 25 May 2010, 18:30 » |
|
Si eu am licenta in trei saptamani.  Atunci nu te mai juca timp de trei săptămâni (d'oh). Îl foloseşti doar să lucrezi la lucrare. După ce iei licenţa oricum o vreme n-o să prea fi treaz şi n-o să te mai râcâie de jocuri (no procrastinating) şi-l duci atunci la garanţie şi le arăţi ce se întâmplă. Da, sună a fi de la sursă.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc
Remember, remember, the Fifth of November
|
 |
« Reply #7 on: Tue, 25 May 2010, 18:45 » |
|
niste detalii despre calculator mai detaliate decat "pretty new" ne-ar ajuta sa te ajutam mai bine. 1. proc, ram, video, sursa, consumatori: dvd, bluray, placa de captura; consumatori USB: imprimanta, stick-uri USB, USB fleshlantern 2. OS: XP, Vista, 7 sau Ubuntu 3. temperaturi 4. probleme recente cu reteaua de curent 5. sora? post nekkid pics pls
|
|
|
|
« Last Edit: Tue, 25 May 2010, 18:48 by brutalistu »
|
|
|
|
|
Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« Reply #8 on: Wed, 26 May 2010, 13:50 » |
|
Got it. Nu se invarte coolerul de pe placa video si se supraincalzeste. Sloboz. Trebuie sa o duc in garantie, noroc ca am un prieten care lucreaza la Flanco si poate sa imi puna sigiliu inapoi  Are cineva o placa video PCI Express de imprumut?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc
|
 |
« Reply #9 on: Wed, 26 May 2010, 13:59 » |
|
pune un pic de ulei de lagare (jewoil) in lagarul ventilatorului merge si cu unt.
|
|
|
|
« Last Edit: Wed, 26 May 2010, 14:00 by brutalistu »
|
|
|
|
|
|
Bloodaxe
|
Right. O sa ma limitez la a juca jocuri 2D for now. De cand ma gandeam sa termin Arcanum...
|
|
Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« Reply #10 on: Wed, 26 May 2010, 14:04 » |
|
Right. O sa ma limitez la a juca jocuri 2D for now. De cand ma gandeam sa termin Arcanum... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc
|
 |
« Reply #12 on: Wed, 26 May 2010, 14:47 » |
|
WE HALPD!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« Reply #13 on: Wed, 26 May 2010, 16:41 » |
|
WE HALPD!!!!
Actually, Zandurrr kind of did. Mi-a zis ca ar trebui sa scot RAMul pe rand sa vad daca e de la aia, si in timp ce bagam la loc o placuta de RAM am atins placa video si m-am fript foarte tare. Atunci am vazut ca nu merge coolerul.
|
|
|
|
« Last Edit: Wed, 26 May 2010, 16:41 by Bloodaxe »
|
|
|
|
|
brutalistu
Sfantul Pooh