Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« Reply #15 on: Wed, 26 May 2010, 17:35 » |
|
details. where are the nekkid pics?
 I loled.
|
|
|
|
« Last Edit: Wed, 26 May 2010, 19:44 by wooptoo »
|
|
|
|
|
Zander
Betzivan Jucaush
Baistruc
|
 |
« Reply #16 on: Wed, 26 May 2010, 19:31 » |
|
^ Vezi ca ai o carie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« Reply #17 on: Tue, 23 Nov 2010, 16:40 » |
|
Ok, am nevoie de un ventilator pentru placa video si sunt dispus sa dau o suma MINIMA de bani pentru chestia asta (I know, I know). Vreau doar sa ma joc Civilization V, n-am nevoie de avioane care sa imi faca turturi. Cam cati bani m-ar costa si daca poate cineva sa imi dea any hints despre ce model\de unde sa imi iau pentru ca specificatiile tehnice de pe PCGarage etc ma depasesc http://www.pcgarage.ro/coolere-placi-video/:\
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc
<3 penguins
|
 |
« Reply #18 on: Tue, 23 Nov 2010, 16:44 » |
|
eu mi-am pus un ventilator arctic cooling pe placa, l-am legat cu banduiti peste radiator ... 20 lei si banduitii mi i-a dat ala moca de la magazin ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bloodaxe
|
Where can one purchase such a contraption? @_@
|
|
Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« Reply #19 on: Tue, 23 Nov 2010, 16:57 » |
|
Where can one purchase such a contraption? @_@
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc
<3 penguins
|
 |
« Reply #20 on: Tue, 23 Nov 2010, 18:02 » |
|
de la orice magazin de computere ... banduiti nu stiu , de la metro or smth .. Inainte mi se incalzea la 80 celsius , acum sta constant la 43 si daca o deranjez rau se duce pe la 49. Cu 20 lei am salvat 600 look , the contraption: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wooptoo
Baistruc
|
 |
« Reply #21 on: Tue, 23 Nov 2010, 20:44 » |
|
Smart  Also un airflow bun in carcasa ajuta mult. Eu de exemplu am temperaturile astea in idle: CPU: 32°C, GPU: 39°C, HDD: 31°C. E drept ca n-am componente high-end in el, dar am doua ventilatoare de 12cm, unul care baga, unul care scoate si ajuta mult. Chiar daca nu merg la turatie mare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Septcore
»»───knee───►
Baistruc
|
 |
« Reply #22 on: Wed, 24 Nov 2010, 07:16 » |
|
Ok, am nevoie de un ventilator pentru placa video si sunt dispus sa dau o suma MINIMA de bani pentru chestia asta (I know, I know). Vreau doar sa ma joc Civilization V, n-am nevoie de avioane care sa imi faca turturi. Cam cati bani m-ar costa si daca poate cineva sa imi dea any hints despre ce model\de unde sa imi iau pentru ca specificatiile tehnice de pe PCGarage etc ma depasesc http://www.pcgarage.ro/coolere-placi-video/:\ Also I should add, curata placa video... la mine ajungea la 100, but as soon as I blowed away the dust a ajuns sa stea constant pe la 50. And I only have two coolers in + care au venit in carcasa. Computers should be cleaned anyways every couple of months or so.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skee
Coșcojemete
|
 |
« Reply #23 on: Wed, 24 Nov 2010, 10:11 » |
|
blowed Blew. Blew the dust. Heh. Teo blows. Retarded-inappropriate-and-offtopic-joke-and-also-grammar-nazi Man... AWAAAAAY.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bloodaxe
Friendship
Baistruc
is Magic!
|
 |
« Reply #24 on: Wed, 24 Nov 2010, 10:36 » |
|
Also I should add, curata placa video... la mine ajungea la 100, but as soon as I blowed away the dust a ajuns sa stea constant pe la 50. And I only have two coolers in + care au venit in carcasa. Computers should be cleaned anyways every couple of months or so.
N-am probleme cu asta. Ventilatorul nu se mai invarte deloc. Deloc-deloc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
|