Am fost la Guns, it was awesome! Desi au avut parte de multa presa negativa, au cantat bine si mult (au stat 2 ore si jumatate). Nu ma incanta piesele noi de pe Chinese Democracy, dar le-au cantat bine pe alea vechi si a compensat. Ma asteptam ca vocea lu' Axl sa fie la pamant, dupa cum auzisem din diverse surse, pe naiba, he still rocks. Pacat ca nu mai sunt si Slash & Co. cu el.
Also Danko Jones was cool. Nu au fost la inaltimea la care ma asteptam, dar au fost 'good enough'.
Partea si mai tare e ca am intalnit la hostel trei australieni si un american care erau in road trip around the world. Very awesome guys! Mergeau din tara in tara prin Europa, partying and boozing

Pana la urma am ajuns sa mergem toti la concert to party hard and rock out

Tipii erau pusi pe boozing like there's no tomorrow (unul si-a cheltuit 10 jetoane pe Jager shots) and picking up chicks (acelasi tip a adunat mai multe numere decat cartea de telefon). In final am ajuns pe Lipscani pe la 3 AM. Am stat putin in Vintage club - erau gagici care dansau pe bar si muzica non-cocalareasca, so it was good enough. Dupa aia le-am condus pe tipele astora (imagine a guy from New Jersey picking up a hungarian chick in Bucharest) si ne-am carat si noi acasa.
All in all: fuckin A mate!